REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paramos „Žalgiriui“ akcijos nerimsta

Lietuvos krepšinio gerbėjai įrodo – jie nori, kad Kauno „Žalgirio“ komanda ir toliau gyvuotų. Šią savaitę startavusiu trumpuoju paramos numeriu 1417 komanda buvo paremta jau virš 1200 kartų.

REKLAMA
REKLAMA

Tęsiasi ir „Žalgirio“ paramos sertifikatų akcija. Įsigiję sertifikatus bei pervedę mažesnes sumas „Žalgirio“ gerbėjai klubo sąskaitą jau papildė 221 431 Lt. Visos surinktos lėšos yra ir bus pervedamos Kauno „Žalgirio“ vyrų krepšinio komandos reikmėms.

REKLAMA

Norintys įsigyti sertifikatus nuo šiol paramos davėjo anketą gali užpildyti ir prekybos bei laisvalaikio centro „Mega“ informacijos skyriuje.

5000 litų vertės „Auksinės paramos“ sertifikatų savininkų sąrašas vis ilgėja. Oficialiam „Žalgirio“ fanų klubui įsigijus pirmąjį sertifikatą, vėliau ištikimiausių gerbėjų pavyzdžiu pasekė bendrovės „Tobija“, „Azovlitas“, „AKS projektai“, „SKP Stiklas“, „Virklund Sport“, „Sauga“, „Gitolita“, „Šultė ir partneriai“, bei keturi fiziniai asmenys – Steponas Vaičikauskas, Rimvydas Griguola, Gintaras Staniulis ir Artūras Zuokas.

REKLAMA
REKLAMA

„Sidabrinės paramos“, 3000 litų vertės, sertifikatus yra įsigiję septynios bendrovės ir fiziniai asmenys, o „Bronzinės paramos“ už 1000 litų aukotojų sąraše – 48 bendrovės ir fiziniai asmenys. Dar 500 „Žalgirio“ rėmėjų pagelbėjo komandai pervesdami mažesnes sumas.

Aktyviai startavo ir paramos akcija, kurios metu Kauno „Žalgirį“ galima paremti tiesiog paskambinus arba atsiuntus trumpąją žinutę telefono numeriu 1417. Skambinant ar siunčiant žinutę su tekstu Zalgiris, komanda paremiama 5 litais. Paremti „Žalgirį“ galima iš visų Lietuvoje veikiančių mobiliųjų operatorių tinklų. Kol kas nėra galimybės šiuo numeriu skambinti laidines telefono ryšio paslaugas teikiančių bendrovių abonentams.

Be to, paaiškėjo, kad „Žalgirio“ gerbėjai, kurie neturėjo galimybių apsilankyti praėjusį sekmadienį Kauno sporto halėje vykusiame paramos koncerte, galės išvysti renginio vaizdo įrašą kovo 20 d. per LNK televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų