REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norinčiųjų paremti Kauno „Žalgirį“ atsirado visoje Lietuvoje. Ir ne tik Lietuvoje. Legendiniam klubui pinigų nepagailėjo Afganistane tarnaujantys kariai.

REKLAMA
REKLAMA

Akcija „Pakilom į Žalgirio mūšį, pakilkim į mūšį už „Žalgirį“ sulaukė labai plataus atgarsio. Krepšinio klubo iždas vakar po pietų jau buvo papildytas beveik 50 tūkst. litų. Padėti komandai galima pervedant pinigus į sąskaitą arba perkant 300, 500, 1000, 3000 ir 5000 litų vertės paramos sertifikatus.

REKLAMA

Sertifikatus perka ir firmos, ir privatūs asmenys. Jie išvardyti „Žalgirio“ interneto svetainėje.

Vienas užrašas iš pirmo žvilgsnio atrodo keistas. Nurodoma, jog „bronzinį“ 1000 litų vertės sertifikatą įsigijo „Lietuvos misija prie NATO, PAG Afganistane ir KAM“. Iš tikrųjų pinigus į klubo sąskaitą pervedė ne Krašto apsaugos ministerija, o privatus asmuo. Afganistano Goro provincijos atkūrimo grupės (PAG) vyresnysis leitenantas Erlandas Snieškus žiniasklaidai prisipažino, kad parėmė „Žalgirį“ kartu su keliais bendraminčiais.

Pasak karininko, visi akcijoje dalyvavę jo bičiuliai yra kauniečiai ir legendinės komandos gerbėjai.

Norintiems prisidėti prie „Žalgirio“ mūšių - sąskaitos numeris AB Ūkio banko Kauno filiale LT15 7011 7000 0170 0401,  gavėjas - Všį Kauno „Žalgirio“ rėmėjas, įmonės kodas 134842629.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų