REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edwinas Van der Saras Anglijos „Premier“ lygoje varžovams ir toliau išlieka nepramušama siena – olandui vakar dienos rungtynės su „Fulhamu“ (3:0) buvo jau keturioliktos iš eilės, kuriose jis nepraleido įvarčio.

REKLAMA
REKLAMA

Tai 38-erių metų veteranui leido padidinti savo „sausų“ minučių skaičių iki 1302 ir pakilti net į šeštą vietą geriausių visų laikų vartininkų, ilgiausiai nepraleidusių įvarčio, sąraše. Tiesa, E. Van der Sarui tam, kad pavyktų užimti pirmą vietą, trūksta dar bent šešerių „sausų“ rungtynių „Manchester United“ sudėtyje.

REKLAMA

Ar E. Van der Sarui tai pasiseks padaryti, atsakys, ko gero, tik laikas, o kol kas siūlome pažvelgti į ilgiausiai savo vartų tinklą nuo kamuolio prisilietimo apgynusių vartininkų TOP 5:

 1. Mazaropi („Vasco da Gama“, Brazilija, 1816 min.)

 2. Thabetas El-Batal („National“, Egiptas,1442 min.).

 3. Dany's Verlindenas („Club Brugge“, Belgija, 1390 min.).

 4. Jose Maria Buljubasichas („Universidad Catolica Santiago“, Argentina, 1352 min.).

 5. Thabetas El-Batalas („National“, Egiptas, 1325 min.).

Artimiausias „Premier“ lygos rungtynes „Manchester United“ žais šį šeštadienį savo gimtajame „Old Trafford“ stadione su viena iš turnyro autsaiderių „Blackburn Rovers“ vienuolike. Jei „raudoniesiems velniams“ pavyks nepraleisti įvarčio, E. Van der Saras dviem minutėmis aplenks belgą Dany'į Verlindeną, taps geriausiu Europos vartininku ir šoktels net į trečią vietą geriausių visų laikų pasaulio vartininkų sąraše.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, puikus E. Van der Saro žaidimas yra viena pagrindinių priežasčių, leidžiančių „Manchester United“ ekipai pirmauti Anglijos pirmenybėse – per 25 turus sero Alexo Fergusono auklėtiniai yra praleidę vos 10 įvarčių ir su 59 taškais žengia pirmi bei prieš artimiausius persekiotojus „Liverpool“ futbolininkus pirmauja 5 taškais.









AFP/Scanpix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų