REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„The Rolling Stones“ nusprendė traukti į pirmą po 2006 metų pasaulinį koncertinį turą. Šis sprendimas buvo priimtas po to, kai Rodas Stewartas paneigė, jog jo pirmoji grupė „The Faces“ atnaujina veiklą, rašo „Gigwise“.

REKLAMA
REKLAMA

„The Faces“ nuo 1969 iki 1975 metų grojo dabartinis „The Rolling Stones“ gitaristas Ronnie Woodas. Kai gandai apie atsikūrimą nepasitvirtino, R. Woodas galės visą savo laiką skirti „The Rolling Stones“ veiklai. Leidinys „ContactMusic“ teigia, kad gitaristas turo metu ruošiasi užsidirbti ir padengti nuostolius, atsiradusius po skyrybų. Muzikantas metė žmoną, kai susipažino su 20-mete oficiante Ekaterina Ivanova.

REKLAMA

Kaip sako grupei artimas šaltinis, kitas „The Rolling Stones“ gitaristas Keithas Richardsas įkalbėjo R. Woodą dalyvauti ture tam, kad užsidirbtų ir atsijungtų nuo problemų. „Gigwise“ pažymi, kad visi grupės nariai yra puikios sveikatos ir pasiruošę koncertuoti.

Paskutinis grupės pasaulinis koncertinis turas įvyko 2006 metais. Per albumui „A Bigger Bang“ skirtas gastroles muzikantai užsidirbo 558 milijonus svarų. Šis turas tapo pelningiausias tokio tipo renginių istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų