REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupės „Red Hot Chili Peppers“ bosistas Flea dalyvaus atsikūrusios grupės „The Faces“ koncertiniame ture. Apie tai tinklalapiui „Undercover“ papasakojo „The Faces“ gitaristas Ronnie Woodas (jis, beje, taip pat yra „The Rolling Stones“ narys).

REKLAMA
REKLAMA

Grupėje Flea gros vietoj 1997 metais mirusio Ronnie Lane'o. Fle dalyvavimas kitoje grupėje neturės įtakos šiuo metu kūrybinių atostogų pasiėmusios „Red Hot Chili Peppers“ veiklai.

REKLAMA

Gandai apie „The Faces“ atsikūrimą atsirado 2008 metų vasarą. Neseniai „Balsas.lt“ rašė, kad muzikantai oficialiai patvirtino, jog gastrolės bus surengtos, o ateityje ir įrašytas naujas albumas.

„The Faces“ atsirado 1969 metais, kai iširo „The Little Faces“ kolektyvas. Pagreitį grupė įgavo, kai prie jų prisijungė buvę Jeffo Becko grupės nariai – R. Woodas ir R. Stewartas. Tuomet buvo sukurti tokie hitai, kaip „Stay With Me“, „Cindy Incidentally“, „Pool Hall Richard“ ir „I Wish It Would Rain“. Grupė formaliai iširo 1975 metais, kai R. Woodas prisijungė prie „The Rolling Stones“, o realiai – dvejais metais anksčiau, R. Stewartui pradėjus organizuoti solinę karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų