REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po vakar Kaune iškovotos triuškinamos pergalės 3:0 prieš FBK „Kauno“ vienuolikę Panevėžio „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas negailėjo pagyrų savo auklėtiniams:

REKLAMA
REKLAMA

„Labai džiaugiuosi pergale, esu patenkintas rungtynių rezultatu. Galiu pagirti savo futbolininkus, kurie kovojo negailėdami jėgų, pasiaukojamai. Dabar jaučiu teigiamas emocijas. Vyrams teko rungtyniauti „sunkioje“ aikštėje. Netrūko dvikovų, emocijų ir kovos. Esu labai patenkintas, kad toje kovoje mūsiškiai niekuo nenusileido varžovams“, - po rungtynių sakė Panevėžio „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.

REKLAMA

Jis teigė, kad nė vienam savo auklėtiniui neturi priekaištų: „Aš labai retai išskiriu kurį nors žaidėją. Galiu pasakyti, kad per šį mačą visi mūsų futbolininkai padarė viską, ką sugeba. Pagirtinai žaidė visa „Ekrano“ komanda“.

Nors „Ekranas“ prieš „Kauną“ įgijo apčiuopiamą persvarą, V.Urbonas tvirtina, kad visa kova dėl Lietuvos čempionų titulo dar prieš akis. „Artimiausių rungtynių dėl gautų kortelių negalės žaisti trys „Ekrano“ pagrindinės sudėties futbolininkai - Dušanas Matovičius, Vitalijus Kavaliauskas ir Valdas Trakys. O kovoti teks su stipriu varžovu - Marijampolės „Sūduva“. Todėl nenoriu iš anksto džiaugtis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų