• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsistatydinus nacionalinės energetikos bendrovės „Leo LT“ vadovui, premjero Gedimino Kirkilo teigimu, naujas vadovas turėtų būti paskirtas kuo greičiau.

REKLAMA
REKLAMA

„Neturime laukti kol, bus paskirta nauja Vyriausybė, esame suinteresuoti, kad „Leo LT“ veiktų efektyviai. Tai tarybos („Leo LT“ stebėtojų taryba - BNS) prerogatyva, Vyriausybė turi savo balsą. Mūsų interesas paskirti kuo greičiau“, - trečiadienį žurnalistams sakė G.Kirkilas.

REKLAMA

Jo teigimu, yra keli kandidatai į energetikos bendrovės vadovo postą, ir galbūt jau šią savaitę Vyriausybei bus pasiūlytas vienas iš jų.

Daugiausia balsų Seimo rinkimuose surinkusios Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos lyderis Andrius Kubilius antradienį pareiškė, kad naujo „Leo LT“ vadovo paskyrimas turėtų būti atidėtas, kol bus suformuota nauja Vyriausybė.

Šių metų gegužę Vyriausybės ir VP dešimtuko valdomos įmonės „NDX energija“ įkurtos ir milijardinius energetikos projektus turinčios įgyvendinti „Leo LT“ vadovas R.Juozaitis neva dėl asmeninių priežasčių atsistatydino iš užimamų pareigų.

61,7 proc. „Leo LT“ akcijų valdo Lietuvos Vyriausybė, 38,3 proc. - bendrovė „NDX Energija“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų