REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sunkumus išgyvenantis Kauno „Žalgiris“ sulaukė pastiprinimo. Prie ekipos prisidėjęs Tomas Masiulis pareiškė, kad jam svarbiausia padėti klubui. „Klube tokia situacija, kad nutariau padėti, – pareiškė T.Masiulis, „Žalgiryje“ žaidęs 1995-2002 m. – Neinu tam, kad užsidirbčiau pinigų. Noriu žaisti ir justi malonumą, o finansai manęs nedomina“.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, T.Masiulis liks pas mus iki sezono pabaigos, – vakar tvirtino „Žalgirio“ strategas Rimantas Grigas. – O R.Alijevo ateitis priklausys nuo jo paties“.

REKLAMA

Vakar Vakar „Žalgirio“ komanda pranešė, kad į jos treniruotes įsiliejo 33 m. 204 cm ūgio puolėjas T.Masiulis ir 23 m. 192 cm ūgio gynėjas Rolandas Alijevas. Sutartys nė su vienu žaidėju nepasirašytos. Ryte krepšininkai sportavo lauke, o vakare praktikavosi salėje. Jei pavyks sutvarkyti dokumentus, abu jie šįvakar žais Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse su „Alytaus“ klubu.

Menki reikalavimai

Pastaruosius šešis sezonus Lenkijoje praleidęs T.Masiulis turėtų užimti Pauliaus Jankūno vietą. Jis patyrė traumą ir nerungtyniaus apie tris savaites.

REKLAMA
REKLAMA

T.Masiulis nesibaimina, kad gali nukentėti dėl atlyginimų, kurių „Žalgirio“ žaidėjai šį sezoną dar negavo. „Sutinku su tuo, kad komandoje padėtis nėra gera. Tačiau mano finansiniai reikalavimai nėra dideli. Manau, problemų būti neturėtų“, – svarstė su „Žalgiriu“ Eurolygos čempionu 1999 m. tapęs puolėjas.

Pasibaigus praėjusiam sezonui T.Masiulis nesulaukė jokių pasiūlymų ir iki šiol buvo bedarbis. „Klubui atidaviau geriausius karjeros metus ir nesu jam abejingas“, – pasirinkimą motyvavo T.Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gali nelikti

„Esu kaunietis, o „Žalgiris“ – mylima komanda. Noriu pats įsitikinti, kokia padėtis klube“, – vakar aiškino R.Alijevas. Arvydo Sabonio krepšinio mokyklos auklėtinis turi sutartį su Rusijos klubu „Samara“, bet iškilus finansiniams sunkumams nori jį palikti.

„Esu pasirengęs žaisti, – tvirtino R.Alijevas. – Vis dėlto jei padėtis ten nepasikeis ir „Žalgirį“ ištiks bankrotas, komandoje neliksiu. Tačiau viskas priklauso ne nuo manęs. Galbūt ir aš netiksiu treneriams“.

R.Alijevas tapo ketvirtuoju „Žalgirio“ įžaidėju. Tačiau du iš jų – Mantas Kalnietis ir Willie Deane'as – gydosi traumas. Žaidimo dirigentu liko tik 19-metis Žygimantas Janavičius.

Šarūnas Mazalas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų