REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

M. Činikui lūžo du rankos pirštai

FBK „Kaunas“ gerbėjams - nemaloni žinia. Iš rikiuotės 2-3 savaitėms iškrito gynėjo ir saugo pozicijoje galintis rungtyniauti Marius Činikas. 22 metų futbolininkas traumą patyrė Kaune per Baltijos futbolo lygos pusfinalio pirmąsias rungtynės su „Ventspils“ komanda.

REKLAMA
REKLAMA

41-ąją mačo minutę M.Činikas bandė sustabdyti kamuolį ir griūdamas susilaužė du dešinės rankos pirštus. „Iš pradžių maniau, kad galėsiu tęsti rungtynes, bet netrukus pajutau, kad nutirpo ranka“, - sakė Marius.

REKLAMA

Pasak M.Činiko, jis tris savaites turės būti sugipsuota ranka. Futbolininkas tikisi, kad lengvai bėgioti galės po savaitės, o aikštėje pasirodys po 2-3 savaičių.

Tad per UEFA taurės turnyro atsakomąsias rungtynes su Genujos „Sampdoria“ (Italija) „Kauno“ gretos bus dar labiau išretėję. Dėl per UEFA Čempionų lygos trečiojo kvalifikacinio etapo mačą su „Aalborg“ (Danija) gautų raudonų kortelių mūsiškiams negalės padėti saugas Linas Pilibaitis, puolėjas Mindaugas Grigalevičius. Pirmojo susitikimo su „Sampdoria“ nebaigė saugas Vytautas Lukša, jis už dvi geltonas korteles turėjo palikti aikštę. V.Lukša taip pat negalės žaisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų