REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nevilties dėl prasto „Vista“ įvaizdžio apimta „Microsoft“ nutarė griebtis „sunkiosios artilerijos“ ir pasamdė garsų JAV komiką Jerry Seinfeldą. Šis komikas turėtų sudalyvauti 300 mln. JAV dolerių biudžeto viešųjų ryšių akcijoje, sieksiančioje pakeisti negatyvią vartotojų nuomonę apie „Vista“ operacinę sistemą. „Microsoft“ eina gerai pramintu „Apple“ takeliu, nes dar visai neseniai pastaroji buvo sukūrusi keletą vaizdo klipų su garsiais ir populiariais komikais, kurie laidė kritikos strėlytes į PC platformą. „Tai nesąžininga“, - tuomet įsižeidęs kalbėjo Billas Gatesas, tačiau dabar, regis, pakeitė savo nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „Microsoft“ sumokės garsiam komikui 10 mln. dolerių, o jo pagrindinė užduotis bus šūkio „langai – tai ne sienos“ skelbimas, pabrėžiant būtinybę griauti barjerus, trukdančius žmonėms ir idėjoms (turbūt toms, kurias skelbia „Microsoft“). „Vista“ gamintojo nuomone, tokia reklaminė akcija yra būtina todėl, kad ši operacinė sistema neturi trūkumų, tačiau jos įvaizdis visuomenės akyse neigiamas. Ar padės ši milijoninė reklaminė akcija „išplaukti“ skęstančiai „Vista“ ir pristabdyti vartotojus, grįžtančius prie „Windows XP“? Nežinia.

Aktorius Jerry Seinfeldas šiek tiek pažįstamas ir mūsų šalies televizijos žiūrovams. Jį galėjome matyti vieno komercinio TV kanalo rodytame komiškame seriale „Seinfeldas“.

Remigijus Bukauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų