REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė žais draugiškas rungtynes su Moldova. Lietuvos rinktinės puolėjas Robertas Poškus tikina, kad mūsiškiai yra pajėgūs pasiekti pergalę. 29 m. futbolininkas taip pat vylėsi, kad užtrukusios naujo klubo paieškos baigsis artimiausiu metu. Apie tai – „Respublikos“ interviu su R. Poškumi.

REKLAMA
REKLAMA

- Kokios nuotaikos rinktinėje prieš rungtynes su Moldova?

- Nuotaikos geros. Pirmadienį susirinkome į pirmąją treniruotę, kovingai pasportavome, visi esame gerai nusiteikę. Malonu vėl visus sutikti rinktinėje. Šiuo metu (antradienį, pokalbio metu, - aut. past.) vykstame į Kauną, ten papietausime ir ilsėsimės. Vėliau vyksime į Marijampolę, surengsime treniruotę, grįšime nakvoti į Kauną ir rungtynių dieną vėl atvyksime į Marijampolę.

REKLAMA

- Kaip apibūdintumėte mūsų varžovus?

- Moldovos rinktinė nėra pati stipriausia, tačiau tai gana pajėgi rinktinė. Prieš moldavus man asmeniškai jau yra tekę rungtyniauti, jie moka žaisti, yra gana techniški. Bet kokiu atveju manau, kad turime laimėti, nes esame stipresni.

- Ar jau teko bendrauti su Jose Couceiro, kuris yra pagrindinis kandidatas tapti rinktinės strategu?

- Jis pabendravo su visais žaidėjais. Trumpai persimetėme keliais žodžiais. Artimesnei pažinčiai laiko dar nebuvo. Portugalas atrodo malonus žmogus. Manau bus įdomu su juo dirbti.

REKLAMA
REKLAMA

- Kaip gali keistis rinktinės žaidimo braižas atėjus naujam treneriui?

- Kažkas tikrai keisis. Kiekvienas treneris įneša savų naujovių. Nors J.Couceiro yra portugalas, nemanau, kad pradėsime žaisti pietietišką futbolą, nes reikia pripažinti, jog nesame labai techniški žaidėjai.  Greičiau treneris įdiegdamas naujoves pats taikysis prie mūsų sugebėjimų.

- Prieš mėnesį dalyvavote Kijevo „Arsenal“ ekipos peržiūroje. Tačiau sutarties pasirašyti nepavyko. Kodėl?

- Šio klubo treneriai norėjo mane pasilikti, tačiau tam sukliudė tam tikros priežastys. „Arsenal“ valdymą iš Kijevo miesto neseniai perėmė verslininkas iš Izraelio. Miesto valdžia jam buvo pažadėjusi žemės plotą, kuriame jis galėtų statyti stadioną, viešbučius, gyvenamuosius namus ir panašiai, tačiau savo pažado netesėjo. Žydas apskritai mažai domisi futbolu, klubo jam reikėjo dėl verslo interesų. Supykęs jis ėmė mažinti „Arsenal“ finansavimą ir neskirti pinigų naujų žaidėjų įsigijimui. Situacija kiek primena padėtį „Žalgiryje“. Tad ir vėl likau be klubo.

- O kada baigsis užtrukusios naujo klubo paieškos?

- Nuoširdžiai tikiuosi, kad artimiausiu metu. Viskas turėtų išsispręsti per artimiausią savaitę. Šiuos reikalus tvarko mano agentas. Pavargau gyventi nežinomybėje, noriu pagaliau susirasti komandą ir ramiai rungtyniauti.

Vilmantas REMEIKA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų