REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 naujojo sezono „Po laiminga žvaigžde!” pristatymo renginį ves šeši vedėjai, tarp kurių žiūrovai išvys ne tik mylimas ir gerai pažįstamas eterio žvaigždes, bet ir visiškai netikėtą, naują aktorės Kristinos Kazlauskaitės kuriamą personažą.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną laidoje „Švieski man vėl!” žibėjusi, išskirtinės iškalbos ir neįtikėtiną humoro jausmą turinti Kristina šį kartą virs ponia Ramune.

REKLAMA

„Kiekvienas iš šešių TV3 šventės vedėjų turės labai aiškią paskirtį. Aistė Paškevičiūtė ir Džiugas Siaurusaitis valdys pagrindinę sceną, reguliuos joje vyksiančius pasirodymus, rikiuos atlikėjus. Aušra Kilkuvienė, naujajame TV3 sezone vesianti publicistikos laidą „Čia ir dabar“, šio renginio metu fiksuos visus čia šiuo metu vyksiančius įvykius bei kalbins jų liudininkus – šventės dalyvius. Marijonas Mikutavičius savo žvaigždės šlove dalinsis su kitomis TV3 eterio įžymybėmis specialioje dinaminėje žvaigždės formos scenoje, o Arūnas Valinskas sieks išgauti visą įdomiausią informaciją apie naujas TV3 laidas ir serialus iš prodiuserių. Tuo tarpu aktorė Kristina Kazlauskaitė, o tiksliau – jos personažas ponia Ramunė, ruošia ypatingų staigmenų, kurios šio ketvirtadienio vakarą šventės dalyvius ir TV3 žiūrovus tikrai ‚išvers iš koto‘“,– pasakoja TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, šventės dalyviams ramiai leisti vakaro neleis ne tik tiesioginis eteris bei dėl jo atsirandanti ypatinga atsakomybė, bet ir vijurkiškas Kristinos Kazlauskaitės personažas ponia Ramunė.

„Tai bus visomis prasmėmis ryškus personažas, kuris, tikimės, papildys iš tiesų gausų aktorės personažų sąrašą. Ponia Ramunė atvyks į TV3 šventę su labai aiškiai užsibrėžtu tikslu – palįsti po laiminga žvaigžde!” – apie ypatingos, vienos iš šešių renginio vedėjų misiją pasakoja J. Jefremovas.

Ponios Ramunės pastangas palįsti po laiminga žvaigžde TV3 žiūrovai matys viso vakaro metu. Ją taip pat bus galima išvysti šalia naujos TV3 kulinarijos laidos „Iki pergalės. Virėjų kovos“ „auksinių“ virėjų – iš jų ponia Ramunė bandys išgauti gardžiausių šventei ruošiamų patiekalų receptus. Ypatingą staigmeną Kristinos Kazlauskaitės personažas ruošia ir TV3 vadovybei – tik šventės metu paaiškės, jog ji taps dar vienos naujos TV3 laidos vedėja.

Kokią laidą naująjį TV3 sezoną ves ponia Ramunė ir kaip jai seksis „palįsti po laiminga žvaigžde“, TV3 žiūrovai pamatys jau  šį ketvirtadienį, rugpjūčio 21 dieną, 21 val. tik per TV3!

K. Kazlauskaitė, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų