REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijos parlamento rinkimai pademonstruos respublikos politinės sistemos demokratiškumą, pareiškė prezidentas Aleksandras Lukašenka.

REKLAMA
REKLAMA

„Rudenį vyksiantys parlamento rinkimai patvirtins, kad mūsų šalies politinė sistema yra atvira ir demokratinė“, - sakė šalies vadovas iškilmingame susirinkime, skirtame Nepriklausomybės dienai.

REKLAMA

A.Lukašenka pažymėjo, kad „iš principo nauju jų aspektu taps politinių partijų teisių išplėtimas, kaip to reikalavo vadinamoji opozicija ir Vakarai“.

„Ir nors jie neturi didelio autoriteto Baltarusijos visuomenėje, mes atsižvelgėme į jų lyderių ir užsienio organizacijų reikalavimus, neseniai priimdami prezidento dekretą, išplečiantį jų teises“, - priminė prezidentas.

Baltarusijos lyderis taip pat pareiškė, kad pats geriausias demokratinės valstybės kriterijus - stabilus, ramus ir saugus jos piliečių gyvenimas, galimybė realiai dalyvauti valstybės valdyme. Tai sakydamas A.Lukašenka pažadėjo, jog pagal šiuos rodiklius Baltarusija „nenusileis nė vienai Europos šaliai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų