REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo vyriausiojo trenerio pareigų šiandien atleistas Viačeslavas Mogilnas. Nuo šiol komandos žaidimui vadovaus Mindaugas Čepas, buvęs V.Mogilno asistentas.

REKLAMA
REKLAMA

V.Mogilnas „Žalgiryje“ dirbo nuo 2007 metų. Pernai jis buvo vartininkų treneris, o prieš šių metų sezoną paskirtas komandos strategu.

REKLAMA

„Žalgirio“ viceprezidento Arvydo Šilio komentaras: „Mūsų klubo vadovybės kantrybė baigėsi. Nuo pirmųjų čempionato turų netenkino komandos rezultatai, žaidimo braižas, o tiksliau visiškas jo nebuvimas. V.Mogilnas kaskart teisinosi futbolininkų traumomis ir kitomis subjektyviomis aplinkybėmis. Treneris vis žadėjo, kad „Žalgiris“ atsigaus, ištaisys padėtį, bet taip neįvyko. Praėjusią savaitę per klubo valdybos posėdį V.Mogilnui nuspręsta suteikti paskutinę galimybę – komanda per antrojo rato artimiausias penkerias varžybas turėjo neprarasti taškų. Bet šis pasitikėjimo kreditas išnaudotas jau po pirmųjų rungtynių – sekmadienį namie nesugebėta laimėti prieš autsaiderius „Šilutės“ futbolininkus“.

REKLAMA
REKLAMA

A.Šilys sakė, jog V.Mogilnui buvo suteikti visi įgaliojimai prieš naują sezoną komplektuoti komandą. Buvo suformuotas trenerį tenkinantis klubo biudžetas, žaidėjams skirti konkurencingi Lietuvos futbole atlyginimai.

„Akivaizdu, kad V.Mogilnas klaidingai pasirinko ne vieną ir ne du futbolininkus, savo meistriškumu neatitinkančius „Žalgirio“ vardo ir mūsų klubui keliamų uždavinių. Liepos mėnesį, kai atsidarys žaidėjų perėjimų „langas“, komandos sudėtyje įvyks rimtų permainų. „Žalgirio“ klubas dėkoja sunkiu laikotarpiu nuo komandos nenusigręžusiems ištikimiesiems fanams. Bus daroma viskas, kad „Žalgiris“ čempionate ištaisytų savo turnyrinę situaciją“, - pažymėjo „Žalgirio“ viceprezidentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų