REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka mano, kad dvišaliame bendradarbiavime su Ukraina nėra neišsprendžiamų problemų, ir akcentuoja dalykinį abiejų valstybių vadovų santykių pobūdį.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei kalbėsime apie valstybių vadovus, tai turiu pasakyti, kad mūsų santykiai su Viktoru Juščenka (Ukrainos prezidentu) ir Julija Tymošenko (Ukrainos premjere) - patys geriausi. Turime puikias perspektyvas bendradarbiavimui plėtoti“, - pareiškė A.Lukašenka penktadienį, susitikęs su pasienyje esančio Stolino rajono agropramoninio miestelio „Fiodorskij“ gyventojais.

REKLAMA

A.Lukašenka pripažino, kad „esama tam tikrų klausimų dėl sienos, bet tai dviejų prezidentų klausimai, ir jie išsprendžiami“. „Dabar vyksta intensyvios derybos, mes susitiksime aukštu lygiu ir išspręsime visas problemas“, - kalbėjo jis.

Pasak A.Lukašenkos, „Ukraina - tai mūsų žmonės, ne svetima mums šalis“. „Visa ko pagrindas - tautų tarpusavio santykiai. Lukašenkos, juščenkos ateina ir išeina, o tautos lieka“, - pabrėžė Baltarusijos lyderis. „Svarbiausia -žmonės, o priešais mes niekada nebuvome ir nebūsime“, - konstatavo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų