REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pradėjo veikti pirmasis didžiausio Lietuvoje komercinio banko SEB bankomatas, kuriame galima ne tik išsigryninti, bet ir įmokėti pinigus į banko sąskaitas. Šis bankomatas įrengtas sostinės prekybos centre „Europa“ įsikūrusiame banko padalinyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokių pinigus priimančių bankomatų tinklas bus plečiamas – per šiuos metus planuojame jų įrengti dar dešimt“, – sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Vytautas Sinius. Pasak jo, šie nauji bankomatai suteiks galimybę patogiai įmokėti į savo sąskaitas pinigus bet kuriuo paros metu ir nepriklausyti nuo banko darbo laiko.

REKLAMA

Klientai naujo tipo bankomate galės pasirinkti, į kurią – mokamosios kortelės ar banko – sąskaitą jie pageidauja įmokėti grynuosius. Vienos operacijos metu bus galima įmokėti iki 400 įvairaus nominalo litų banknotų. Bankomatas pinigų pluoštą suskaičiuos automatiškai, todėl klientams pinigų nereikės rūšiuoti pagal nominalus.

„Užsienio šalių pavyzdžiai rodo, kad tokia savitarnos paslauga greitai populiarėja. Tikimės, kad ateityje apie 50 procentų grynųjų pinigų įmokėjimo į sąskaitas operacijų klientai atliks naudodamiesi naujaisiais, pinigus priimančiais, bankomatais“, – sakė V. Sinius.

Klientai šiuo metu gali naudotis 297 SEB banko bankomatų tinklu, kuris per praėjusius metus išsiplėtė 35 bankomatais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų