REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo to laiko, kai Jennifer Aniston išsiskyrė su Bradu Pittu, apie jos asmeninį gyvenimą žinoma gana mažai.

REKLAMA
REKLAMA

Keletas nesėkmingai susiklosčiusių santykių (o gal niekada ir nebuvusių itin artimais?) bei nesibaigiančios skandalingos žinutės: ji vis dar ilgisi Brado Pitto, ji vis dar artimai bendrauja su savo buvusia anyta, ji vis dar kelia grėsmę dabartiniams Brado santykiams su Angelina Jolie...

REKLAMA

Atrodo, kad Brado šešėlis persekioja Jennifer visur ir visada, visos jos naujos pažintys lyginamos su Bradu, dėl visų nevykusių jos romanų nebyliai kaltinamas Bradas, galiausiai viso pasaulio geltonoji spauda vis nepaliauja spėlioję: ar tik jie ir vėl netaps pora?

Net nespėjus pasigirsti tikslesniems gandams, kad Jennifer susitikinėja su filmavimo grupės darbuotoju Brianu Bouma, visai neseniai atskriejo žinia: su šiuo vyruku ji jau išsiskyrė. Prieš tai pora praleido keletą romantiškų savaitgalių drauge.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar Jennifer filmuojasi juostoje „Marley ir aš“ su Owenu Wilsonu, kalbama, kad tarp aktorių užsimezgė šilti jausmai. Tačiau žinant jos ankstesnius romanus kyla pagrįstų abejonių – ar ilgam? Juk palyginus neilgai truko ir jos romanai su Paulu Sculforu, Vince Vaughnu, Jasonu Lewisu.

Prabėgo jau treji metai nuo to, kai ji išsiskyrė su Bradu. Pora jie buvo septynerius metus. Nejau ji negali pamiršti šio ryšio. Ar Bradas iš tikrųjų buvo toks nuostabus, kad jam neprilygsta joks kitas vyriškos lyties atstovas?

Leidinys „The Sun“ šiam klausimui nagrinėti į pagalbą pasitelkė žvaigždžių santykius analizuojančią psichologę Anjulą Mutandą, knygos "Celebrity Life Laundry" („Žvaigždžių gyvenimo skalbykla“) autorę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jen ir Bradas buvo auksinė holivudo pora, - teigia Anjula. – Tačiau kai Bradas ėmė susitikinėti su Angelina – kita nuostabia, sėkminga aktore – Jennifer pasijuto pažeminta. Jis buvo jos gyvenimo meilė, todėl užtruks beprotiškai ilgai, kol ji pagaliau susitaikys su tuo, kas įvyko.

Pridėkime dar tai, kad baigėsi jos karjera „Drauguose“ – ir gausime didžiulį nesėkmių periodą, su kuriuo reikia susidoroti. Gali būti, kad kaip tik dabar ji svarsto, kas ji tokia iš tiesų ir ko ji siekia.“

Iki šiol jos savastis buvo susijusi su „Bradu ir Jen“, gali būti, kad mintyse ji vis dar jaučiasi šios poros dalimi. Bet panašu, kad ji jau artėja prie susitaikymo proceso pabaigos“.

REKLAMA

Bradas, pasak psichologės, yra panašus į „serijinį romantiką“, kuris greitai juda nuo vienos moters prie kitos tam, kad jaustųsi saugus. O Jennifer išgyvena normalų ir natūralų santuokos pabaigos krizės laikotarpį. Jai vis dar tęsiasi pasimatymų pakilimų ir nuosmukių etapas.

Tikėtina, kad Jennifer jaučiasi spaudžiama ir verčiama susitikinėti su kuo nors – tą jai nuolat primena jos aplinka. Ir aktorė, paklusdama savo artimų bičiulių raginimams, susitikinėja, tačiau naujas pažintis vis dar lygina su Bradu.

„Tai normalu, jei jau esate turėję tai, ką vadinat nuostabiais santykiais – jūs ieškote vyro su tokiomis pačiomis savybėmis, galbūt net ankstesniojo partnerio klono“, - pastebi psichologė.

REKLAMA

Kita vertus, naujajam partneriui taip pat tikriausiai nelengva susitaikyti su nuolat merginos mintyse tūnančiu jos buvusiuoju, ypač jei šis – pats Bradas Pittas!

Šiuo metu Jennifer teigia, kad jai patinka susitikinėti su vyrais ir megzti naujas pažintis. Bet ar tai – tiesa?

Psichologė primena, kad Jennifer, kaip ir kiekvienai moteriai, po nutrūkusių santykių reikia laiko tiesiog pabūti pačiai savimi ir su pačia savimi – ir tik tada ji bus pasirengusi naujoms pažintims.

„Kadangi Bradas jai buvo jos gyvenimo viršūnė, ji gali ligi šiol laikyti jam atvertas duris, jei kartais šis sumanytų sugrįžti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei Jennifer iš tikrųjų jaučiasi būtent taip, kaip mano psichologė – vadinasi, gandai, esą ji vis dar kelia grėsmę Brado ir Angelinos santykiams, turi pagrindo. Lengvai nuo moters prie moters keliaujantis Bradas išties gali ieškoti užuovėjos buvusios žmonos glėbyje papūtus nesutarimų skersvėjams jo naujoje šeimoje.

Tačiau taip pat vis netrūksta gandų, esą Bradas ir Angelina šiemet ketina pagaliau oficialiai susituokti. Tad gali būti, jog kaip tik toks Brangelina vadinamos poros žingsnis padės tašką Jennifer Aniston abejonėms ir pagaliau pažadins ją laimingesniam gyvenimui – gyvenimui sau ir dėl savęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų