REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno "Žalgirio" dublerių ekipa ir toliau be pralaimėjimų žengia Europos jaunimo krepšinio lygos (EYBL) varžybose. Penktadienį Kandavoje (Latvija) jaunieji žalgiriečiai 87:72 nugalėjo Južno "Chimik" (Ukraina) bendraamžius.

REKLAMA
REKLAMA

Naudingiausiai "Žalgirio" ekipoje rungtyniavo Vaidas Čepukaitis, pelnęs 20 taškų, atkovojęs 15 kamuolių ir blokavęs 3 varžovų metimus.

REKLAMA

Jam gerai talkino Vytenis Lipkevičius (19 tšk.), Šarūnas Vasiliauskas (17 tšk. ir 6 rezultatyvūs perdavimai) ir Adas Juškevičius (12 taškų).

Kauniečiai dviženklį pranašumą įgijo jau pirmajame kėlinyje, po kurio pirmavo 24:14. Antroji dešimties minučių atkarpa buvo sužaista lygiai (21:21). Trečiąjį kėlinį laimėję "Chimik" krepšininkai šiek tiek sumažino žalgiriečių persvarą (60:68), bet paskutiniajame ketvirtyje galingai rungtyniavusi Kauno ekipa įtvirtino savo pergalę

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių "Žalgirio" dublerių vyriausiasis treneris Rimvydas Samulėnas teigė, kad mačas nebuvo labai gražus.

"Teisėjai toleravo gruboką žaidimą. Buvo keletas epizodų, kuomet įsiplieskė aistros, tačiau visų rungtynių metu mes kontroliavome situaciją", - klubo tinklapiui sakė treneris.

M. Samulėnas taip pat papasakojo, kad EYBL Kandavos turo organizatorių prašymu gruodžio 30 dienos rungtynės bus perkeltos į gruodžio 29-ąją. Taip pasielgta, norint, kad komandos iš Ukrainos ir Kazachstano spėtų grįžti namo iki Naujųjų metų.

Todėl Šeštadienį kauniečiai sužais dvejas rungtynes: ryte susitiks su šeimininkų ekipa iš Kandavos, o popiet - su "Barsy" krepšininkais iš Kazachstano.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų