REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ ragina klausti „Žinių radijo“ laidos dalyvius.

Nemaža dalis visuomenės mano, kad valdžios institucijų priimami sprendimai rodo akivaizdų teisingumo trūkumą. Teismuose, taip pat priimant valdžios sprendimus, vykdant milijoninius privatizacijos projektus yra pažeidžiamas teisingumo principas. Teisingumas tapo politinių manipuliacijų ir žaidimų dėl galios įkaitu, juo prisidengiama nuožmioje kovoje dėl valdžios.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl visuomenė jaučia teisingumo stoką? Kaip grąžinti smukusį visuomenės pasitikėjimą Lietuvos teismais? Ar turime tinkamą bausmių politiką? Kodėl Lietuvos teisinė sistema neleidžia piliečiams ir visuomeninėms organizacijoms ginti viešojo intereso?

REKLAMA

Tiesioginėje „Žinių radijo“ laidos „Apskritas stalas“ diskusijoje dalyvauja „Naujos darbotvarkės Lietuvai“ teisingumo grupės vadovas, Tėvynės sąjungos narys Petras Ragauskas, Seimo narys Jonas Pinskus ir Teisės instituto Kriminologinių tyrimų skyriaus vyresnysis mokslo darbuotojas Gintautas Sakalauskas.

Laida skiriama projektui „Nauja darbotvarkė Lietuvai“, rengiama bendradarbiaujant su Demokratinės politikos institutu, remiant Tėvynės sąjungai.

Laida „Apskritas stalas“ – kasdien 17.10 val. per „Žinių radiją“. Vedėjas – Aurimas Perednis.

Klausimus laidos dalyviams galite pateikti šio anonso komentaruose. Studijos telefonas laidos metu – (8 ~ 5) 2 431 431.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų