REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA: žiūrovai išgirs žaidėjus ir trenerius

Naujųjų technologijų prikimštoje NBA lygoje - dar vienas revoliucinis žingsnis. Nuo gruodžio mėnesio stipriausios pasaulio krepšinio lygos komandų treneriai ir žaidėjai rungtynių metu privalės prisisegti miniatiūrinius mikrofonus, kurių pagalba televizijos žiūrovai turės galimybę girdėti trenerių ir žaidėjų pokalbius, replikas ir net keiksmažodžius, rašo „Lrytas.lt”.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak NBA lygos vadovų, tokiu žingsniu siekiama žiūrovus dar labiau įtraukti į žaidimą ir leisti jiems pajusti aikštėje verdančias aistras. Pirmieji tokią naujovę buvo priversti išbandyti Dalaso „Mavericks“ treneris Avery Johnsonas ir Denverio „Nuggets“ strategas George'as Karlas. Naujoms technologijoms priversti paklusti ir lygos krepšininkai. Mikrofonus jau buvo prisisegę Jerry Stackhouse'as (Jutos „Jazz“) ir Eduardo Najera (Denverio „Nuggets“).

Tiesa, tai ne vienintelė lygą pasiekusi naujovė. Artimiausiu metu komandų treneriai rungtynių metu privalės duoti interviu žurnalistams. Svečių komandos treneriai į žurnalistų klausimus atsakinės po pirmojo ir antrojo kėlinukų, o šeimininkų komandos strategai - po trečiojo ir ketvirtojo kėlinukų, rašo „Lrytas.lt”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų