REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Klaipėdos Teatro aikštėje Maltos ordino pagalbos tarnyba, Lietuvos radijo ir televizijos darbuotojai bei broliai bernardinai dalijo kalėdinę sriubą, skelbia „Klaipėda“.

REKLAMA
REKLAMA

Maltos ordino pagalbos tarnybos jaunimas atėjusiųjų prašė aukoti tiems, kurie per šventes negalės džiaugtis vaišių nukrautu stalu. Surinkti pinigai bus skirti socialiai remtiniems žmonėms pamaitinti.

REKLAMA

Pernai dalydami kalėdinę sriubą akcijos organizatoriai surinko per tūkstantį litų. Šiemet tikimasi surinkti dar daugiau, nes akcijos metu buvo gražus ir saulėtas oras. Sriubos laukė gausus būrys klaipėdiečių. Senelių globos namų „Caritas“ virėjai išvirė 90 litrų sriubos. Jie atskleidė ir sriubos receptą. Į jos sudėtį įeina jautiena, kepintos morkos ir svogūnai, bulvės, pomidorų padažas ir prieskoniai. Sočios ir šiltos sriubos dalybomis apsidžiaugė ir miesto benamiai.

REKLAMA
REKLAMA

Kalėdinė sriuba jau buvo virta Vilniuje. LRT žvaigždės bei vienuoliai sriubą virs ir kituose miestuose – Marijampolėje, Vilkaviškyje, Kaune, Kaišiadoryse, Šiauliuose, Panevėžyje, Rokiškyje.

Kiekviename mieste sriubos receptas skirtingas. Kalėdinę sriubą dalys vis kiti LRT laidų vedėjai ir scenos žvaigždės. Klaipėdoje prie sriubos puodo stovėjo Gabrielė Bartkutė.

Akciją užbaigs labdaros koncertas sostinėje Šv.Jonų bažnyčioje gruodžio 26 dieną.

Eglė Kasperavičiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų