• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Demokratų kandidatė į prezidentus Hillary Clinton (Hilari Klinton), kuriai šią savaitę sueina 60 metų, vėlai ketvirtadienį dalyvavo savo jubiliejaus pobūvyje, kurio metu taip pat buvo surinkta 1,5 mln. dolerių jos rinkimų kampanijai.

REKLAMA
REKLAMA

Pobūvį, kuris vyko Beikono teatre Manhetene, surengė H.Clinton vyras ir buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas. Jo metu britų rokeris Elvis Costello (Elvis Kostelas) sudainavo dainą "Happy Birthday, Mrs. President", o komikas Billy Cristalas (Bilis Kraistalas) linksmino svečius savo pokštais.

REKLAMA

Bilietai į renginį kainavo nuo 100 iki 2 300 dolerių. Vienas H.Clinton kampanijos šaltinis dienraščiui "Newsday" sakė, kad buvo surinkta 1,5 mln. dolerių.

Vaizdo įraše, kuris prieš pobūvį buvo paskelbtas H.Clinton tinklalapyje, buvęs prezidentas ragino šalininkus kartu su juo prisijungti prie "šventės, skirtos būsimai Amerikos prezidentei".

Tarp svečių buvo Niujorko valstijos gubernatorius Eliotas Spitzeris (Eliotas Spiceris) ir 88 metų H.Clinton motina Dorothy (Doroti).

REKLAMA
REKLAMA

E.Costello daina buvo atnaujintas 1962 metais Marilyn Monroe (Merilin Monro) atliktos serenados prezidentui Johnui F.Kennedy (Džonui F.Kenedžiui) variantas.

"Visada maniau, kad kalbėti apie moters amžių yra nemandagu", - šmaikštavo rokeris.

Per interviu laikraščiui "The New York Daily News" pati H.Clinton sakė, kad šiuo metu gyvena "geru savo gyvenimo periodu".

"Esu tokia dėkinga, kad turiu galimybę siekti prezidento posto. Aš tuo taip tikiu", - laikraščiui sakė senatorė, kuriai 60 metų sueina penktadienį.

"Džiaugiuosi, dalyvaudama kovoje į prezidentus".

Ji teigė optimistiškai vertinanti savo šansus ir puoselėjanti viltis 2009 metų sausį persikelti į Baltuosius rūmus.

"Tačiau žinau, kad tai neatsiranda iš norų. Tai atsiranda iš sunkaus darbo", - sakė buvusi pirmoji ponia.

"Ketinu padaryti viską nuo šiol iki tada, kad tai įvyktų", - pažymėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų