REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Aleksandras Lukašenka neketina saugoti sienos su Rusija.
Tai jis, kaip rašo "Belorusskije novosti", pareiškė ketvirtadienį, tvirtindamas sprendimą dėl valstybės sienos apsaugos 2007 metais.
"Nepaisydami tos pozicijos, kurią užėmė šiandien Rusijos vadovybė, mes jokių priemonių dėl pasienio kariuomenės prie Baltarusijos ir Rusijos sienos nesiimame. Mes jos nesaugosime", - sakė jis.
Pavadinęs tokią pozicija "teisinga" Baltarusijos lyderis pažymėjo, jog nereikia duoti Rusijos gyventojams dingsties kritikuoti, nors jie ir "pastatė prie sienos savo muitų institucijas".
Kaip pranešė Baltarusijos valstybinio pasienio kariuomenės komiteto pirmininkas Aleksandras Pavlovskis, šiuo metu prie Baltarusijos ir Rusijos sienos iš Rusijos pusės veikia 16 muitų įforminimo punktų".
"Faktiškai tai 16 muitinių, kurios daugiausia kontroliuoja prekes iš trečiųjų šalių. Atvirai kalbant, Rusijai liko vienas žingsnis iki muitų sienos įsteigimo", - konstatavo A. Pavlovskis.
Jis taip pat pranešė, kad prie sienos iš Rusijos pusės šiandien dirba maždaug 150 operatyvinių darbuotojų. Taigi, mano A. Pavlovskis, Rusija jau pradėjo atstatyti sieną su Baltarusiją.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų