REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po antrųjų Europos čempionato C grupės rungtynių, kuriose Lietuvos rinktinės įtikinamu rezultatu nugalėjo Turkijos krepšininkus (86:69) įvyko spaudos konferencija. Vyriausieji komandų treneriai bei žaidėjai konferencijoje pasidalino mintimis apie rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA

Ibrahimas Kutluay, Turkijos rinktinės kapitonas:

Sveikinimai Lietuvos rinktinei. Norėjome pradėti čempionatą nuo pergalės, tačiau dar liko dvejos pogrupio rungtynes ir turime labai neblogų galimybių. Turime ištaisyti klaidas, padaryti išvadas ir žaisti toliau.

REKLAMA

Ar matėte vokiečių žaidimą? Rytoj iš naujo turėsime pradėti čempionatą. Žiūrėjome vokiečių dvikovą su čekais ir matėme, kaip jie žaidė. Esu tikras, kad rasime būdų kaip įveikti vokiečius. Tikimės iškovoti pergalę.

Bogdanas Tanjevičius, vyriausiasis Turkijos rinktinės treneris:

Žaidėme prieš puikią Lietuvos rinktinę, vieną iš trijų geriausių komandų Europoje. Tai ekipa, kurioje yra gausus būrys talentų. Jie parodė, kad yra pajėgūs ir žaidžia labai galingai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien labai prastai pataikėme, o norėdami laimėti, turime pataikyti kur kas geriau. Nepaisant mūsų trūkumų, kovėmės, kaip galėjome.

Linas Kleiza, Lietuvos rinktinės puolėjas:

Tai buvo sudėtingos rungtynes, tačiau žaidėme gražų komandinį žaidimą ir iškovojome pergalę. Manau, kad viena iš pergalės priežasčių - sėkmingai sužaista dvikovos pradžia. Tai tik vienos rungtynės, todėl turėtume apie jas nebemąstyti ir žiūrėti į priekį bei kovoti iš visų jėgų.

Kaip jaučiuosi žaisdamas su Šaru? Kaip jaunam žaidėjui, man labai svarbu žaisti su tokiu krepšininku, kaip Šarūnas. Keletą metų mums trūko būtent tokio žaidėjo. Šaras mūsų komandoje padaro didelių pasikeitimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ramūnas Butautas, vyriausiasis Lietuvos rinktinės treneris:

Dėkoju Turkijos rinktinei už gražias rungtynes. Tai buvo sudėtingos rungtynes, nes jos buvo pirmosios Europos čempionate ir žaidėme prieš labai galingą komandą. Manau, kad turkams vadovauja vienas geriausių Europos trenerių.

Dvikovos pradžia buvo sudėtinga, bet vėliau gerai žaidėme po krepšiais, ypač gynyboje. Sveikinu savo komandos žaidėjus. Tai dar tik pirmosios rungtynės, todėl turime ne ilsėtis, o kovoti.

Noriu palinkėti Bogdanui Tanjevičiui sėkmės čempionate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų