REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus rajone žuvo trys žmonės, kai lengvasis automobilis kaktomuša rėžėsi į sunkvežimį. Dėl avarijos kelioms valandoms buvo visai užtvertas eismas.

Vilniaus rajone žuvo trys žmonės, kai lengvasis automobilis kaktomuša rėžėsi į sunkvežimį. Dėl avarijos kelioms valandoms buvo visai užtvertas eismas.

REKLAMA

Prie Pailgės visai blokuotas eismas, susidūrė lengvasis automobilis ir sunkvežimis. Apie aštuntą ryto važiuodamas į Vilniaus pusę automobilis „VW Sharan“ išlėkė į priešpriešinę ir kaktomuša rėžėsi į sunkvežimį. Kol kas sunku pasakyti, ar lengvojo automobilio vairuotojas kažką lenkė, ar nesuvaldė mašinos ir išslydo į priešpriešinę. Sunkvežimio vairuotojas sako net nespėjęs to pastebėti.

Sunkvežimio vairuotojas nesužeistas. Jis sako, kad bandė išvengti susidūrimo:

„Aš iš karto stabdžiau, bet sakau, čia sekundės reikalas.“

Vienatūriu važiavusieji buvo prispausti, todėl iškviesti gelbėtojai. Pastariesiems ne iš karto pavyko ištraukti vyrus. Ugniagesiai nukirpo dureles ir ištraukė tris vyrus, juos perdavė medikams. Dviem beveik iš karto nustatyta mirtis, vos tik medikai žmones įkėlė į savo automobilius. Dar vieną vyrą medikai skubėjo vežti į ligoninę. Už kelių kilometrų pakeliui į Vilnių, ties Raudondvariu, konstatuota ir trečio vyriškio mirtis.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl avarijos į abi puses susidarė kilometrinės spūstys – kol dirbo tarnybos, kelias buvo visai uždarytas. Policija sustabdė visus automobilius, vilkikams teko laukti, daugelis lengvųjų vairuotojų apsisuko ieškoti aplinkkelių, mažiau skubantys irgi laukė.

REKLAMA

Paaiškėjo ir žuvusių amžius – tai 25-erių, 33-ejų ir 38-erių metų vyrai. Pirminiais duomenimis, vairavo pats jauniausias. Visi žuvusieji, pirminiais duomenimis, statybininkai. Vyrai greičiausiai važiavo dirbti į Vilnių.

Avarija įvyko tiesiame kelio ruože iš karto už Pailgės, važiuojant link Vilniaus ir leidžiantis nuokalne. Prieš šią vietą ribojamas greitis iki 70-ies kilometrų per valandą. Išvažiavę už Pailgės nekantrūs vairuotojai dažnai viršija greitį, lenkia. Ties avarijos vieta ištisinė linija, šioje vietoje galima tik sukti kairėn į šalutinį keliuką, tačiau ne lenkti. Naktį ir paryčiais snigo, buvo šlapdriba, VW galėjo ir tiesiog prieš posūkį išslysti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų