REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Ingrida Martinkėnaitė su dukra (nuotr. Organizatorių)

Dainininkė bei grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė neslepia – šie metai jai ir jos šeimai atnešė išties daug permainų. Ir nors buvo ir ne tokių, kuriuos priverstų šypsotis, pasidžiaugti šiais metais taip pat yra dėl ko.

13

Dainininkė bei grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė neslepia – šie metai jai ir jos šeimai atnešė išties daug permainų. Ir nors buvo ir ne tokių, kuriuos priverstų šypsotis, pasidžiaugti šiais metais taip pat yra dėl ko.

REKLAMA

Žinoma moteris pasakojo tikinti, kad situacija, kurią išgyvename dabar, grįš žmonėms su dividendais ir dar meilės pavidalu.

Paaiškino, kodėl gali tekti atsisakyti 12-os patiekalų idėjos

Ingrida neslėpė – šiais metais šventinės nuotaikos jaučiasi tikrai mažiau, o ir sutikti jas teks kitaip, nei būdavo įpratusi anksčiau. Nepaisant to, kad šventės artėja su greičiu, nesunku nuspėti ir iš žmonių kiekio parduotuvėse bei jų krepšelių turinio. 

Atlikėja buvo atvira – nors anksčiau šventes dažnai tekdavo aukoti koncertams, kai kurios tradicijos būdavo nesulaužomos. 

REKLAMA
REKLAMA

„Per Kūčias visuomet važiuodavome pas mano mamą. Ji prigamindavo tokį stalą, kurį, tikriausiai, būtų sunku suvalgyti net ir per savaitę – būdavo visi tradiciniai patiekalai. Žinoma, mes su seserimi taip pat padėdavome gaminti kai kuriuos patiekalus, bet savo firminius ruošdavo pati mama. Šiais metais tos tradicijos jau nebus“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Šiais metais I. Martinkėnaitei šventiniu stalu teks rūpintis vienai, tad nenuostabu, jog bus pokyčių ir čia. „Nežinau, ar ruošiu visus 12 patiekalų, nes labai nemėgstu išmetinėti maisto produktų. Jei prigaminčiau visus 12 patiekalų, galiu tik įsivaizduoti, kiek visko nukeliautų į šiukšlių dėžę, ir man būtų labai gaila. Žinoma, gal tiek ir suskaičiuosime, nes mama vis tiek atsiųs mums pyragų…“ – šypsojosi žinoma moteris.

Ankstesniais metais jos šeimos moterys darbais ir gaminamais patiekalais visuomet pasiskirstydavo: „Aš dažniausiai ruošdavau įdarytą karpį, ir, žinoma, įvairias salotas. Visa mano šeima žuvį mėgsta, bet vyras – ne, tai karpio šiais metais nebedarysiu, nes turėsiu valgyti jį pati. (juokiasi). Nelabai norisi vaikščioti ir po parduotuves – kokį laimikį jau turiu, iš to kažką ir darysiu.“

REKLAMA
REKLAMA

I. Martinkėnaitė yra žinoma ir dėl savo puikių kūno formų, kurias palaiko ne tik sporto, bet ir sveikos mitybos pagalba, tad net ir šventėms ruošiami patiekalai jos namuose yra kur kas sveikesni.

„Pavyzdžiui, lietuviškas salotas aš ruošiu be bulvių – jas keičiu į avokadą. Mėsą perku ne tokias riebią. Pavyzdžiui, kiaulienos pas mane nerasite. Šiais metais bus ėriena. Neseniai įsigijau tokį vieną įdomų prietaisą, ir dabar žaidžiu su juo – verdu mėsą labai žemoje temperatūroje ilgą laiką. Manau, kad bandysiu gaminti kažką su šiuo prietaisu, kad maistas būtų sveikesnis“, – savo šventinio stalo paslaptimis dalijosi žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skaičiuoja jau antras kitokias Kalėdas

Dauguma žmonių tokias Kalėdas, kaip šios, dėl pandemijos išgyvena pirmąkart. O štai Ingridai tai jau antros Kalėdos, kurios visai kitokios, nei anksčiau.

„Tai man – jau antras sezonas. Kadangi praėjusiais metais tokiu laikotarpiu laukiausi, stengiausi būti namie, saugotis visokių ligų, nevaikščiojau po prekybos centrus, kavines. Tai jau antrus metus šitaip ant sofos ir gyvenu (juokiasi). Nelabai smagu, tačiau nieko nepadarysi – saugumas ir sveikata man yra pirmoje vietoje. Prakentėsime tai ir dar vieną sezoną“, – sakė žinoma moteris.

Vis dėlto kartu Ingridai tai ir pirmosios Kalėdos, kada šeima tapo gausesnė – balandį jai ir vyrui Mindaugui gimė dukrelė Eva.

REKLAMA

„Per šiuos metus gyvenime įvyko tikrai labai daug pasikeitimų. Žinoma, daugeliu atvejų jis pasikeitė visiems – visi tapo tokie „pasimetę“. Mes taip pat dar įsigijome būstą Palangoje, susilaukėme dukters. Permainų tikrai yra – vienos džiaugsmingos, kitos – nelabai, kas liečia darbus ar kitas veiklas“, – vardijo dainininkė.

Nepaisant visų negandų, žinoma moteris tiek į šių metų šventes, tiek ir į bendrą situaciją pasaulyje stengiasi žiūrėti pozityviai.

„Dabar šeima turi daugiau dėmesio ir stengiuosi galvoti, kad tai į gerą – bent jau Evai tai tikrai, nes visi namie, visi visada pasiruošę padėti. Nebėra to skubėjimo, daugiau ramybės. Sakoma, kad ta visa situacija išmokins žmones gyventi kitaip, be streso, neskubant ir atsiduodant tiems, kurie yra svarbiausi, tai yra šeimai. Manau, kad tai mums sugrįš su kaupu ir dideliais dividendais meilės pavidalu iš vaikų ir vyrų“, – šypsojosi pokalbį baigdama I. Martinkėnaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų