REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Rusijos prezidento Vladimiro Putino asmeninis gyvenimas saugomas ypač akylai, viešumon neseniai prasprūdo naujos jo asmeninių santykių detalės.

Nors Rusijos prezidento Vladimiro Putino asmeninis gyvenimas saugomas ypač akylai, viešumon neseniai prasprūdo naujos jo asmeninių santykių detalės.

REKLAMA

Iki šiol vieša paslaptimi buvo dvi jo santuokinės dukros, sėkmingos verslininkės Marija ir Jekaterina. Tačiau Rusijoje jau kone savaitę sklando informacija ir apie dar vieną Putino nesantuokinę dukrą, kurią esą pagimdė netikėtai turtinga tapusi ilgametė Putino draugė iš Sankt Peterburgo.

Madingas socialinio tinklo „Instagram“ profilis pastarosiomis dienomis turbūt lankomas kur kas dažniau nei įprasta. Luiza Rozova prisistatanti jauna moteris retai viešina nuotraukas, kuriose matytųsi jos veidas. Tačiau tokių yra. Esą ta pati Luiza „TikTok“ vaizdo įraše šoka ir su savo draugu, prisistatančiu Robert Skigin vardu. 

Luizos nuotraukos pastarosiomis dienomis plinta socialiniuose tinkluose ir rusiškuose interneto portaluose dėl jos panašumo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

REKLAMA
REKLAMA

Apie Putino galimai trečią nesantuokinę dukrą prieš savaitę garsiai prabilo Rusijos nepriklausomų žurnalistų tyrėjų komanda pavadinimu „Proekt“. Jie išplatino ilgus mėnesius ruoštą tyrimą apie Putino meilužę iš Sankt Peterburgo Svetlaną Krivonogich, kuri iki pažinties su būsimu prezidentu vargingai gyveno komunaliniame bute, kuriame dalinosi vonia su keliomis šeimomis. Putinui tapus prezidentu Svetlana tapo milijardiere.

REKLAMA

Žurnalistai atkapstė Svetlanos ir Putino bendrų skrydžių duomenis:

„2003 m. kovo 3 d. Svetlana Krivonogich susilaukė dukros, kuri gavo vardą Liza. Esame prie metrikacijos skyriaus. Čia praėjus 2,5 mėn. po gimimo Elžbieta gavo savo pirmą dokumentą – gimimo liudijimą. Mūsų duomenimis, jos dokumentuose nėra informacijos apie tėvą. Ten nurodytas tik tėvavardis: „Vladimirovna“.

Vėliau Elžbieta esą pasikeitė pavardę. Kaip manoma, jai priklausančiame „Instagram“ profilyje parašyta „Rozova Luiza V.“

„Proekto“ komanda kreipėsi į JK „Bradfordo“ universiteto mokslininkus, kurie palygino merginos ir Putino veidus. Išvada – veikiausiai giminingi: „Paskutinės abejonės, kuo susiję Vladimiras Putinas ir Sviatlana Krivonogich, išsisklaidė. Tokio panašumo mes nesitikėjome.“ 

REKLAMA
REKLAMA

Lizos mama – Svetlana Krivonogich, anot tyrimo, valdo turto už milijardus rublių: prabangūs butai ir namai Sankt Peterburge ir Maskvoje, taip pat banko „Rossija“ akcijos, slidinėjimo kurortas gimtinėje, kuriame buvo švenčiamos ir Putino santuokinės dukros vestuvės, ir prabangi jachta, kainuojanti daugiau nei 5 mln. dolerių, kurią galima pastebėti Nevoje ir Ladožsko ežere.

Netrukus po „Proekto“ tyrimo kilo skandalas ir paaiškėjus, kad prabangią jachtą „Al‘dora“ dažnai lydi ir saugo Rusijos karinio laivyno kateris „Raptor“, pakrikštytas vardu „Юнармеец Балтики“.

Taigi, milijonai skiriami meilužės apsaugai, o ne tiesioginėms užduotims.

Kremlius Putino ryšius su Svetlana Krivonogich neigia. Bet tai nenuostabu. Juk Putinas slepia ir savo santuokines dukras, kurių vardai – vieša paslaptis. Vyresnioji dukra – mokslininkė ir sėkminga verslininkė, branduolinės medicinos centro bendrasavininkė – Marija Voroncova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antroji – žinoma sportininkė ir taip pat sėkminga verslininkė Jekaterina Tichonova.

O dar neseniai Rusijoje netilo kalbos ir apie Aliną Kabajevą, kaip ilgametę Vladimiro Putino meilužę ir neva keturių jo neoficialių vaikų motiną. Dėl jos Putinas neva 2013 m. galėjo išsiskirti su savo oficialia žmona Liudmila.

Alina Kabajeva – olimpinė gimnastikos čempionė, modelis, verslininkė, kadaise turtingiausia Rusijos deputatė.

Skelbiama, kad 2009 m. jai gimė berniukas, 2013 mergaitė, o 2019 m. dvynukai. Viešoje erdvėje spekuliuojama, kad visi vaikai – Putino.

Pernai Kabajeva tiesiog dingo iš viešosios erdvės. Spėjama, kad čia galėjo įsikišti Kremlius, saugantis Putino privatumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų