• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Išraiškingo skonio patiekalas, itin vykęs pasirinkimas vakarienei ar pietų stalui. Puikiai tiks tiems, kurie neturi daug laiko ar noro ilgai stovėti prie puodų. Traškūs brokoliai, minkšta ir sultinga vištiena. Viską paruošite per 15 minučių, o ir kalno indų nebus“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Išraiškingo skonio patiekalas, itin vykęs pasirinkimas vakarienei ar pietų stalui. Puikiai tiks tiems, kurie neturi daug laiko ar noro ilgai stovėti prie puodų. Traškūs brokoliai, minkšta ir sultinga vištiena. Viską paruošite per 15 minučių, o ir kalno indų nebus“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 400 g vištienos krūtinėlės; 2 šaukštai aliejaus; 1 brokolis; 150 g pievagrybių; 4 šaukštai sojų padažo; 1 šaukštelis medaus; 150 g kiaušininių makaronų; sezamo sėklų.

Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir apkepiname kubeliais pjaustytą vištieną, kol ši apskrus ir iškeps. Išimame iš keptuvės ir padedame į šoną.

Tada į keptuvę supilame likusį aliejų ir ant stiprios kaitros pakepiname žiedynais susmulkintus brokolius ir smulkintus grybus. Kepiname 4 min. Tuomet sudedame vištieną, supilame sojų padažą, dedame medų ir maišant pakepiname 2 min.

Į verdantį vandenį sudedame kiaušininius makaronus ir išverdame kaip nurodyta ant pakuotės. Nupilame vandenį ir makaronus sudedame į keptuvę. Gerai išmaišome, kad viskas pasidengtų sojos padažu.

Tiekiant užberiame sezamų sėklomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų