REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Realybės šou „Tamsa“ išgarsėję dalyviai Ieva Jankauskaitė ir Andžėjus Ravanas susižadėjo po dviejų metų draugystės.

Realybės šou „Tamsa“ išgarsėję dalyviai Ieva Jankauskaitė ir Andžėjus Ravanas susižadėjo po dviejų metų draugystės.

REKLAMA

Neregys Andžėjus savo mylimajai pasipiršo prekybos centre, apsuptyje artimų žmonių. Ant kelių priklaupęs vaikinas paprašė Ievos rankos, ši nesulaikiusi ašarų ištarė „Taip“.

Nuo gimimo aklas vyras Ievą sutiko televizijos projekte, kuriame regintys žmonės kartu su neregiais gyveno aklinoje tamsoje. Mergina turėjo galimybę pajusti, kaip gyvena neregiai. Po projekto Andžėjus ir Ieva tapo pora, neseniai įsikėlė gyventi į nuosavus namus ir kartu planuoja šeimos pagausėjimą.

Tiesa, prieš pradedant kurti rimtus santykius, Andžėjus ragino merginą apgalvoti savo sprendimą ir rimtai apsispręsti. Porai teko daug išbandymų, tačiau tai tik sustiprino jų draugystę ir meilę vienas kitam.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš metus A.Ravanas tapo radijo laidos „Aklas pasimatymas“ reporteriu.

„Dirbu socialiniame projekte „Dialogas tamsoje“, nebijau bendrauti, kalbėti, – viename interviu yra kalbėjęs Andžėjus. – Atrodo ganėtinai paprasta: priėjai, žmogų pakalbinai, įrašei, paskui kažką iškirpai, sumontavai – ir reportažas iškeptas. Pradėjęs dirbti supratau, kad reikia daug mokytis ir tobulėti. Reporteris turi mokėti žmogų prakalbinti, įdomiai pakreipti temą. Dirbu ne tik su mikrofonu, bet ir su garso montavimo programomis. Reikėjo išmokti, kaip su jomis apsieiti. Kai montavau pirmą kartą, atrodė tamsus miškas, užtruko pora dienų, dabar jau viskas paprasčiau.“ 

REKLAMA

Tarp A. Ravano pernai kalbintų žmonių buvo socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis. Reporteris neslepia – atsakomybė buvusi didelė: reikėjo tiksliai žinoti, ko nori paklausti, reportažo negalėjai labai karpyti, atskirų ministro minčių ištraukti iš pokalbio konteksto. Vis dėlto reportažas, atrodo, pavyko, nes jo autorius nei priekaištų, nei pastabų nesulaukė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų