REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuotaka susilaukė priešiškos artimųjų reakcijos po to, kai iš vestuvių išvarė savo pačios mamą, nes po jos pasakytos kalbos salėje įsivyravo nepatogi tyla, rašoma mirror.co.uk.

Nuotaka susilaukė priešiškos artimųjų reakcijos po to, kai iš vestuvių išvarė savo pačios mamą, nes po jos pasakytos kalbos salėje įsivyravo nepatogi tyla, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Nuotaka pasakoja, kad dėl „įtemptų santykių“ su mama abejojo, ar verta leisti jai kalbėti per vestuves, tačiau prisiminė, kad per sesės vestuves mamos pasakytoje kalboje nebuvo nieko blogo. Vėliau ji išsiaiškino, kad sesuo mamos kalbą prieš savo vestuves patikrino, ir suprato, kad jai reikėjo padaryti tą patį.

Nuotaka sako, kad mama kalbą pradėjo keletu juokelių, po kiekvieno jų padarydama pauzę publikos juokui, tačiau salėje tvyrojo nepatogi tyla. Galiausiai iš jos buvo atimtas mikrofonas.

Štai keletas mamos pasakytų juokelių pavyzdžių: „Džiaugiuosi, kad jaunoji rado žmogų, kuriam nelabai rūpi išvaizda, nes nežinau, iš kur ji būtų gavusi pinigų plastinėms operacijoms.“ Nuotaka sako, kad mama bjaurius komentarus apie jos išvaizdą laido nuo pat vaikystės.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunikiui ji sakė, kad jam linki rasti laimę „vargšiškame butelyje“, nes jos dukra niekada negalės sau leisti ko nors geresnio.

Jaunosios mama taip pat sakė: „Kaip gerai, kad jaunikis priima nuotakos nemalonias sveikatos problemas – jis tikrai nebūtų ja susidomėjęs, jei būtų žinojęs diagnozę iš anksto!“ Tuomet moteris pasidalino su visais svečiais jaunosios lėtinės ligos detalėmis, kuri moteriai buvo diagnozuota prieš metus.

REKLAMA

Kai prisimindama nelaimingą atsitikimą, jai nutikusį paauglystėje, mama savo besituokiančią dukrą pavadino „brokuota preke“, pabrolys atėmė iš jos mikrofoną ir pakvietė groti vestuvių muzikantus. Nuotaka sako, kad draugai ir šeimos nariai puikiai sureagavo į situaciją ir elgėsi taip, lyg nieko nebūtų nutikę, kad nesugadintų nuotakai gražiausios gyvenime dienos ir kad jai tą vakarą mamos matyti nebereikėtų. Kitą rytą nuotaka sužinojo, kad pabroliai ne tik nutraukė negražią jos kalbą, bet vėliau taip pat ją privertė palikti šventę, nes nuotaka buvo pasakiusi, kad visą vakarą ją tiesiog ignoruos.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris rašė: „Nuo tada ji neduoda man ramybės. Sako, kad aš ją pažeminau. Mano šeimos nariai sako, kad turėjau būti tam pasiruošusi, nes „ji tokia jau yra“. Jie sako, kad iš mano pusės buvo nesąžininga neleisti mamai dalyvauti savo dukros vestuvėse. Iš pradžių galvojau, kad ją išvaryti buvo teisinga, bet dabar galvoju, kad turėjau nuspėti, kokia bus jos kalba ir iš anksto įspėti apie tai svečius, gal reikėjo tiesiog pakentėti. Kita vertus, jei mano vyro tėtis būtų pasakęs panašią kalbą, būčiau pati jį ištempusi lauk.“

Socialiniame tinkle „Reddit“ moteris klausė, ar ji klysta. Vienas žmogus atsakė: „TU pažeminai JĄ? Nemanau. Vienas dalykas laidyti nevykusius juokelius, bet taip gali elgtis tavo draugai, o ne mama. Be to, tai nebuvo juokeliai, o bjaurūs įžeidimai.“

Kitas rašė: „Jei tavo mama būtent „tokia jau yra“, ją vertėtų rimtai pamokyti, kaip elgtis su žmonėmis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų