REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijoje, Leedso mieste, pastaraisiais metais gyvenęs 41-erių lietuvis Arturas Rej be žinios pradingo 2020 m. sausio 7-ąją. Vietos policija įtaria, kad lietuvis galėjo būti nužudytas, net buvo sulaikyti ir apklausti trys pareigūnams žinomi bei A. Rej pažinoję asmenys.

Anglijoje, Leedso mieste, pastaraisiais metais gyvenęs 41-erių lietuvis Arturas Rej be žinios pradingo 2020 m. sausio 7-ąją. Vietos policija įtaria, kad lietuvis galėjo būti nužudytas, net buvo sulaikyti ir apklausti trys pareigūnams žinomi bei A. Rej pažinoję asmenys.

REKLAMA

Vis dėlto, netrukus jie buvo paleisti už užstatą. Kita apklausa numatyta tik šių metų gruodžio mėnesį. Kol nerastas kūnas, dingusiojo artimieji dar saugo nedidelę viltį, kad galimai problemų su nusikalstamu pasauliu turėjęs A. Rej atsiras gyvas.

Apie dingusiojo gyvenimą užsienyje ir nerimą keliančius ženklus naujienų portalui tv3.lt plačiau papasakojo buvusi A. Rej žmona Julia:

„Esu jo buvusi žmona, bet turime du vaikus, todėl nuolat bendravome. Bendrauju iki šiol su Arturo motina. Bandau jai padėti, nes jos sveikata silpna. Ir pačiai neramu, kas nutiko su buvusiu vyru. Jis Anglijoje gyveno pastaruosius 5 metus, Leedse.

REKLAMA
REKLAMA

Mes dar bendravome tą sausio 7 dieną. Jis pasakojo, kad nupirko vaikams dovanų. Keliavo su draugu, kuris jį privežė iki namų. Policijos tyrėjai vėliau pasakojo, kad nustatė, jog jo telefonas buvo išjungtas būtent namuose.“

REKLAMA

Dingo asmeniniai daiktai

Moteris neslepia, kad A. Rej turėjo problemų su nusikalstamu pasauliu: „Bet tie žmonės, kurie buvo su juo, neprisipažįsta kažką padarę. Mano žiniomis, buvo sulaikyti trys asmenys. Bet jie labai keitė parodymus. Man keista, kodėl vietos policija negali patikrinti Arturo messenger‘io.

Ten ne tik galėjo, bet ir buvo susirašinėjimų, kurie patvirtintų, kad jam buvo grasinama. Jis yra pasakojęs man asmeniškai apie grasinimus. Jis nebuvo kažkam skolingas. Tiesiog jo draugas atvažiavo, surinko pinigus, o kiti galvojo, kad čia mano buvęs vyras pasisavino tuos pinigus.“

REKLAMA
REKLAMA

Julia pasakoja, kad Arturą pažinoję asmenys, 3 dienos po jo dingimo, atliko remontą name, kuriame jis gyveno: „Toks jų elgesys kelia įtarimų. Maža to, dingo kiti asmeniniai daiktai – telefonas, kompiuteris, drabužiai. Nieko nebeliko.

Tie draugai sakė, kad nebendravo su juo, bet kaip paaiškėjo, jie ten bendravo. Vietos policija patikrino mano buvusio vyro automobilius, jo banko sąskaitą. Pinigai iš ten nebuvo niekam pervesti.

Vietos tyrėjai pasakojo, kad mes per vėlai padavėme prašymą dėl dingusio asmens, nes ten pas juos kamerų įrašai saugomi tik apie mėnesį. Todėl tų įrašų paprasčiausiai neliko. Esmė, kad kai mes kreipėmės į vietos policiją, jie nieko nedarė. Iki tol, kol Lietuvos policija neperdavė jiems užklausos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skambino į ligonines

Vos tik A. Rej pradingo, artimieji svarstė įvairiausias versijas. Mat buvo keliama versija, kad tada į jo namus atvažiavo kažkokie pažįstami, o jis išsigando ir pabėgo.

„Pažinodama jį, sunkiai patikėčiau, jog jis galėjo pabėgti. Be to, jis artimųjų telefono numerius atmintinai žino. Per tiek laiko tikrai būtų susisiekęs. Dar galvojau, kad paskambins per dukros gimtadienį, bet ir tada nesulaukėme skambučio.

Svarstėme, kad kažkas su sveikata galėjo nutikti. Skambinome į ligonines, bet ten niekas apie jį nieko nežinojo. Pradingo tarsi į vandenį. Net jo dokumentų nepavyko surasti“, – pasakojo buvusi A. Rej žmona.

Anglijoje šiuo metu gyvena ir dabartinė A. Rej draugė. Julia teigė bendravusi su ja, tačiau ir ten vyras nebuvo pasirodęs.

Jei esate pastebėję nuotraukoje matomą A. Rej arba turite su vyro dingimu susijusios informacijos, praneškite skubios pagalbos numeriu 112.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų