REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį tradiciškai su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. Sužinokite, kas jūsų laukia.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį tradiciškai su jumis dalijamės astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. Sužinokite, kas jūsų laukia.

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, linkę prie tikslo žengti tiesiai, be skrupulų, todėl puikiai seksis tie darbai, kurių imsitės ar kuriuos prižiūrėsite asmeniškai. Atrodo, asmeinių santykių srityje irgi viskas klostysis puikiai. Palankus metas užsiimti ir namų, šeimos reikalais.

Jautis. Tikėtina, kad darbe, profesijos srityje veiklos bus ne per daugiausia, vyraus įprasta rutina. Kartu gali pasitaikyti patogių progų pasirūpinti savo piniginiais reikalais, pagerinti finansinę padėtį. Antroje savaitės pusėje ateis palankus metas rūpintis namais, šeimos reikalais.

Dvyniai. Vis dėlto dabar svarbiausias yra jūsų asmeninis žavesys, kuris švies ir kerės visus aplinkinius. Gali būti, kad dėl šios priežasties ir asmeninis gyvenimas ne tik atrodys, bet ir iš tiesų bus puikus. Taip pat šią savaitę gali pasitaikyti puikių progų paiieškoti daugiau finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite labai judrūs, dalykiški, daug ir mielai bendrausite, todėl labai greitai ir apsukriai tvarkysite visokius reikalus, kurių dabar gali būti nemažai. Labai palankus metas tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis ar skaičiavimu. Atrodo, antroje savaitės pusėje ir piniginiai reikalai ims gerėti.

REKLAMA

Liūtas. Pirmoje savaitės pusėje dar būsite gerokai apsnūdę ir be noro dominuoti. Antroje savaitės pusėje vidinė būsena pasikeis – tapsite energingi, veiklūs, ir žibančiomis akimis kibsite į sau svarbius darbus. Tęsiasi palankus metas kelionėms ir bendrai smagiai veiklai kartu su artimais draugais.

Mergelė. Kol kas įsibėgėti bus sunku, daugiausia dėl aplinkinių žmonių emocinės būsenos, jų nerimo, baimių. Visgi pamažu, pamažu, bet reikalai pirmyn judės. Profesijos srityje geriausiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Palankus metas su kolegomis aptarti ateities darbus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali nutikti taip, kad darbe nestigs darbo, visokio greito reikalų tvarkymo, įvairiausio bruzdesio. Viską gali sunkinti gerokai suvelta aplinkinių emocinė būsena. Santykiai su kai kuriais asmenimis gali būti gerokai įtempti, greičiausiai dėl tos anos pusės kaltės. Bet nuo visko galima pabėgti į kelionę – metas būtų palankus.

Skorpionas. Netikėtai nejučia, bet prisėlino laikas, kai darbe, profesijos srityje gali atsirasti nemažai veiklos, visokių darbų. Prasidės šis laikas savaitės viduryje ir truks kelias savaites, tad galima nusiteikti atitinkamai. Tęsiasi palankus laikas energingai rūpintis sveikatos reikalais, geras jis ir kelionėms bei keliautojams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Šią savaitė tęsiasi anksčiau prasidėjusios tendencijos – laikas labai palankus vasaros pramogoms, ypač tokioms, kurios verčia pajudėti ir atsidėkoja smagiais nuotykiais. Taip pat labai džiugins santykiai su kai kuriais asmenimis. Savaitės viduryje prasideda puikus metas smagiai kelionei.

Ožiaragis. Tęsiasi labai palankus metas arba namus versti aukštyn kojom, arba namie viską versti aukštyn kojom, arba tiesiog imtis sunkių, nusiteikimo ir ištvermės reikalaujančių darbų šioje srityje siekiant, kad viskas čia būtų taip, kaip turi būti. Taip pat dabar yra geras metas rūpintis sveikatos reikalais ir puoselėti dalykinius santykius.

Vandenis. Tikėtina, kad ir šią savaitę vasara nešykštės smagių pramogų ir įkvepiančios kūrybos. Nebus keista, jeigu ir jausmai turės progą atsiskleisti. Palankus metas aiškintis svarbius sveikatos klausimus. Antroje savaitės pusėje gali labai nudžiuginti santykiai su svarbiu jums žmogumi.

Žuvys. Rūpės daug dalykų. Siekdami piniginės naudos būsite linkę veikti greitai, ryžtingai ir išradingai, bet be skupulų. Tęsiasi palankus laikas siekti, kad namie būtų dar jaukiau ir dar gražiau – visomis prasmėmis. Namiškiai tik apsidžiaugs. Atrodo, nestigs ir nedidelių, tačiau smagių pramogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų