REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būkite griežti sau ir nelaužykite pažadų, duotų kitiems. Antraip atsiras didelė tikimybė prarasti pasitikėjimą. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Būkite griežti sau ir nelaužykite pažadų, duotų kitiems. Antraip atsiras didelė tikimybė prarasti pasitikėjimą. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Apribojimų pakaks, taigi tai bus negeras metas apibendrinimams, rimtoms išvadoms, atsakingiems dalykiniams sprendimams priimti. Tai nepalankus metas aktyviai veiklai, geriau nesiimti darbe nieko atsakingo: galite susikompromituoti.

Tauras

Nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į avantiūras. Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus, nesigundykite vien gražiais pažadais.

Dvyniai

Neskubėkite įsižeisti: ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Daugiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su mylimu žmogumi, vaikais, taip pat su kolegomis. Jei būsite darbštūs ir konkretūs, savo užduotis atliksite tiksliai, išvengsite tuščio jėgų, laiko švaistymo ir nepakliūsite į vadovų nemalonę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nepalankus metas, bus geriausia nesiimti niekuo rimto ir daugiau laiko skirti ramiam poilsiui jaukioje aplinkoje. Mažiau planuokite, būsite priversti pasielgti kitaip, užsiimti kitais dalykais dėl netikėtos naujienos, nelaukto susitikimo (nekviestų svečių) ar kitokių nuo jūsų nepriklausomų priežasčių.

REKLAMA

Liūtas

Itin aiškiai matysite aplinkinių trūkumus, tačiau dėl to nereikėtų užsiplieksti, pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus: vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją. Šiandien itin reikalinga kantrybė. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite.

Mergelė

Rūpesčių ir atsakomybės našta gali versti rizikuoti, pažeisti susitarimus ir taisykles tvarkant dalykinius, piniginius, turto reikalus. Deja, rizika nepasiteisins.

Svarstyklės

Gelbės minimalizmas, juk tas, kuris aukštai šoka, žemai krenta. Negeras laikas už ką nors kovoti darbe. Gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Beje, gali pavykti suprasti, kas sukasi jūsų vadovo galvoje, kas kunkuliuoja antrosios pusės širdyje.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nekurkite konkrečių planų, juos teks dar ne kartą keisti: likimo kaprizai gali sugriauti jūsų ketinimus. Netikėkite įtakingų draugų pažadais, labai nepasikliaukite draugais. Būkite atsargūs, atidūs. Geriau nieko nekeiskite.

Šaulys

Nepersidirbkite, nepervarkite. Bus svarbu labiau nuo kitų atsiriboti, nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, kurių negalite pakeisti. Atsiribokite ir nuo to, kas jums apskritai nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai.

Ožiaragis

Gali užgriūti nenumatyti reikalai, deja, per skubėjimą galite tik dar labiau viską sugadinti. Nepasiduokite provokacijoms ir venkite žmonų, reikalaujančių staigiai apsispręsti. Būkite atsargūs važiuodami, venkite ginčų su įvairiais pareigūnais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis bus lengva suklaidinti finansų srityje. Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti netinkamas metas, ypač nepatartina pasirašyti atsakingų turto dokumentų, atidėkite tai kitai savaitei. Nepasiduokite draugų nuomonei ar partnerių spaudimui.

Žuvys

Gali apimti įtarimai be pagrindo, kaip ir per didelis pasitikėjimas tuo, ko reikėtų pasisaugoti. Būkite itin atidūs ir susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite gautą informaciją.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų