REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kantri dainininkė Cady Groves po keleto mėnesių ligos, kurią sukėlė širdies ydos, būdama vos 30, mirė dėl natūralių priežasčių. Daina „This Little Girl“ išgarsėjusi dainininkė, anksčiau praradusi du brolius, šeštadienį mirė savo namuose Nešvilyje, Tenesio valstijoje, JAV.

Kantri dainininkė Cady Groves po keleto mėnesių ligos, kurią sukėlė širdies ydos, būdama vos 30, mirė dėl natūralių priežasčių. Daina „This Little Girl“ išgarsėjusi dainininkė, anksčiau praradusi du brolius, šeštadienį mirė savo namuose Nešvilyje, Tenesio valstijoje, JAV.

REKLAMA

Jos šeima teigia, kad skrodimas parodė mirtį dėl natūralių priežasčių, o nužudymo ar savižudybės versijos buvo atmestos. Tviteryje pranešdamas šią liūdną žinią jos brolis Cody Groves atskleidė, kad dainininkė rudenį sirgo tam tikromis ligomis, todėl gali būti, kad jos atsinaujino, rašoma dailymail.co.uk.

„Specialistai atliko skrodimą ir paaiškėjo, kad nužudymo ar savižudybės ženklų nėra. Taigi, Cady Groves mirė dėl natūralių priežasčių.“ – rašė jis. – „Praėjusį rudenį ji turėjo tam tikrų sveikatos problemų, todėl šiuo metu, kol dar neturime daugiau tyrimų rezultatų, galime tik spėlioti, kad šios problemos atsinaujino.“

REKLAMA
REKLAMA

Jautriame savo įraše jis pasakojo, kad jo jaunesnioji sesuo laukė artimiausiais mėnesiais pasirodysiančio jos naujojo albumo.

„Mūsų paskutinis nuoširdus pokalbis (nes paprastai šaudome vienas kitam sąmojus) buvo tada, kai ji man atsiuntė keletą savo dainų, klausdama mano nuomonės.“ – sakė jis.

REKLAMA

Dainininkės komanda sako, kad C. Groves praėjusius metus praleido kurdama naujas dainas ir neseniai pasirašė sutartį su nauja įrašų kompanija.

„Cady artimieji nori visiems perduoti, kad ji mylėjo muziką, juoką, mėgo gaminti maistą, ypač takus, o labiau už viską brangino savo šeimą.“ – rašoma jų pateiktame pranešime. – „Internete jos gedi gerbėjai, o Cady šeima jų prašo susilaikyti nuo spekuliacijų. Cady džiaugėsi savo naujais įrašais ir ruošėsi koncertiniam turui.“

Dainininkės komanda ruošiasi netrukus išleisti jos naują singlą, kuris turėjo išeiti šią vasarą. Paskutiniuose savo įrašuose socialiniuose tinkluose C. Groves rašė apie sunkumus dėl psichologinės būsenos koronaviruso pandemijos metu.

REKLAMA
REKLAMA

„6 (?) savaitė. Iš namų buvau išėjusi tik tris kartus, tiesiog pasivažinėti mašina, kad neišprotėčiau.“ – balandžio 16 dieną Instagrame rašė ji. – „Televizoriaus neturiu, todėl man teko tiesiog būti vienai su savo mintimis ir baimėmis, ir nerimu, savo miegamajame, daugiau čia Nešvilyje nieko neturiu.

Būna dienų, kai mano psichologinė būklė yra tikrai prasta. Jaučiuosi labai vieniša ir išsigandusi, toli nuo visų artimųjų, daugiau nieko negaliu padaryti, tik stengtis nepasiduoti. Kartais jaučiuosi geriau. Žinau, kad mano būsena visai nėra ypatinga, nes visi šį laikotarpį turime išgyventi atskirai, bet ir kartu. Normalu bijoti ir normalu kai kurias dienas praleisti verkiant, nepersirengus pižamos ir plaukus susirišus į kuoduką. Bet taip pat galima gyventi diena po dienos – kaip aš šiandien – ir neprarasti vilties. Širdyje esu su jumis visais“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tviteryje jos brolis rašė, kad šeima apie sesers mirtį daug informacijos neturi, bet vėliau aplinkybes patikslino, norėdamas išsklaidyti gandus. Jis rašė, kad tikisi, kad Cady jau greit bus su kitais dviem jų broliais, Casey ir Kelly, kurie vienas po kito mirė 2007 ir 2014 metais. Abu jie mirė sulaukę 28–erių, ir abiejų jų mirtys siejamos su receptinių vaistų perdozavimu, praneša „The Oklahoman“. 

Dainininkė vos prieš mėnesį Instagrame prisiminė savo mirusį brolį Kelly šeštųjų jo mirties metinių proga.

Ji pasidalino judviejų nuotrauka ir rašė: „Vis kartoju tą patį. Bet, Kel, tu buvai toks nuostabus. Prieš šešerius metus tave praradusi nebežinojau, kaip gyventi. Tada pradėjau gyventi būtent dėl tavęs. Visą šią savaitę kasdien tave sapnuoju ir vienu metu taip stipriai tave jaučiau, kad pabudusi ketvirtą ryto tyliai ištariau „Kelly“, o tada kambaryje pasidarė labai šalta, pajutau skersvėjį, bet nebuvo baisu.

Nes tai buvo akimirka, kai jaučiausi labai artima savo geriausiam draugui, kokios nejutau jau daugelį metų. Myliu tave, didysis broli. Prieš 6 metus šiandien tikrai sudaužei man širdį pačiu tinkamiausiu laiku. Ačiū tau už visą juoką.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų