REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, šiandien dalijamės naujausiomis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. O šį kartą savaitės horoskopas iš tiesų velykinis. 

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, šiandien dalijamės naujausiomis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis ateinančiai savaitei. O šį kartą savaitės horoskopas iš tiesų velykinis. 

REKLAMA

Avinas.   Ir vidinis, ir išorinis greitis didės – vaikščiosite vis greičiau, kalbėsite trumpiau, o reikalus, kurių dabar kaip tik daugės, tvarkysite vis greičiau. Ypatingai gerai seksis tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Tik penktadienis gali būti ta diena, kai galima paslysti lygioj vietoj. Ypač emociškai.

Jautis. Svarbių darbų dabar sunku tikėtis, namie irgi viskas savo vietoje, tad beliks ramiai tęsti kasdienius darbus. Visgi dabar gali būti palankių progų sėkmingai ir naudingai sutvarkyti kai kuriuos piniginius reikalus, gerų žinių bei patarimų nepašykštės artimi draugai.

Dvyniai. Būsite atsipalaidavę, šiek tiek svajingi linkę pasimėgauti gyvenimo dovanomis, tad gyvenimas gali būti gražesnis, nei daugeliui kitų. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla (kiek sąlygos leidžia)  susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Gali būti, kad priežasties dar kartą atsiskleisti sulauks ir jausmai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Gali būti, kad daugės arba darbų darbe, arba su darbu, profesija susijusių spręstinų klausimų. Veikti reikės greitai, tikriausiai ir bendrauti, kalbėti reikės daug. Gražiai klostysis darbai, susiję su žiniomis, informacija. Veikla klostysis sėkmingai, tačiau darbo savaitės pabaiga neprivalo būti sklandi.

REKLAMA

Liūtas. Vidinė būsena bus visai nebloga būsite žvalūs, puikios nuotaikos, tačiau aplinkybės rimtų užduočių kol kas greičiausiai nesiūlys. Kol taip bus, į savo veiklos orbitą gali įtraukti mieloji antroji pusė arba kai kurie dalykiniai partneriai – tai gali būti netgi naudinga.

Mergelė. Vidinė būsena skatins ieškoti veiklos, tačiau susiklosčiusios aplinkybės kaži ar jos pasiūlys, bent jau daug, - greičiau priešingai. Profesijos srityje greičiausiai viskas vyks vangiai, namie viskas kaip įprasta. Gali atsirasti kokios nors veiklos, susijusios su sveikata, sveikatingumu.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Knisinėtis po vidinę būseną tikrai nebus laiko – aplinkybės klostysis taip, kad teks reaguoti į tai, kas siūloma, sakoma ar pasakojama. Gali būti, kad ir artimi žmonės net nesistengdami įtrauks jus į savo veiklą. Beje, tai gali būti ir pamokoma, ir net naudinga.

Skorpionas. Gali būti, kad su darbu, profesija susijusios veiklos bus nedaug, todėl liks laiko kitiems dalykams. Vienas jų – namai, šeimos reikalai – čionai būsite linkę veikti greitai, ryžtingai ir išradingai. Palankus metas užsiimti žemės ūkio darbais ar veikla, susijusia su naminiais gyvūnais.

Šaulys. Kam vargas ir sunkumai, o kam – visai smagus metas, leidžiantis prasimanyti smagių, malonių dalykų. Dažniausiai ši veikla vyks sklandžiai ir žaismingai, tačiau penktadienis bus ta diena, kai kas nors gali susiklostyti ne taip, kaip norėtųsi. Taip pat šiuo metu maloniai nudžiuginti gali ir asmeniniai santykiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Turbūt daugiausia dėmesio paprašys namų, šeimos reikalai, galbūt aplinkybės, susijusios su nekilnojamuoju turtu – užsiimti šia sritimi metas labai geras. Atrodo, ir piniginiai reikalai neliks pamiršti – šioje srityje būsite linkę veikti greitai ir ryžtingai, todėl galima tikėtis ir apčiuopiamos naudos.

Vandenis. Yra pavojus susidurti su tam tikra problema – energijos turėsite gerokai daugiau, nei bus galimybių ją pritaikyti naudingai veiklai. Galima išeitis susitvarkyti su perteklium – daugiau judėti atvirame ore. Gali būti puikių progų pasireikšti asmeninei kūrybai.

Žuvys. Gali būti, jog bus ir progų, ir galimybių daugiau laiko bei pastangų skirti piniginiams, turtiniams reikalams bei veiklai šoje srityje. Žinoma, naudos ilgai laukti nereikės. Taip pat dabar gali būti puikių progų namus padaryti dar gražesnius, jaukesnius o namiškius – laimingesnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų