REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Ieva Labanauskaitė (nuotr. facebook.com)

Koronavirusas ir toliau sparčiai plinta šalyje, kiekvieną dieną praneša vis apie didesnį užsikrėtusiųjų skaičių. Būtent šiuo virusu užsikrėtė ir „X faktoriaus“ dalyvė bei aktorė Ieva Labanauskaitė, kuri šiuo metu yra izoliuota Santaros klinikose.

4

Koronavirusas ir toliau sparčiai plinta šalyje, kiekvieną dieną praneša vis apie didesnį užsikrėtusiųjų skaičių. Būtent šiuo virusu užsikrėtė ir „X faktoriaus“ dalyvė bei aktorė Ieva Labanauskaitė, kuri šiuo metu yra izoliuota Santaros klinikose.

REKLAMA

Koronavirusu užsikrėtusi aktorė, tarptautinę teatro dieną ji pasitiko klinikose. Mergina noriai sutiko pasidalinti savo istorija ir papasakojo apie simptomus.

Feisbuke ji rašė: „Visų pirma, simptomai labai menki, neatitinka 1808 algoritmo visiškai, reikėjo gerokai pakovoti už galimybę išsitirti.. ta Chebra visiškai nepadėjo, skambinau 033.. teko išnervinti greitosios pagalbos dispečerę, kad galiausiai gaučiau atsakymą: na gerai iškviesiu aš tau ta greitąją už 2 valandų“. Sakau GERAI!!! Na aišku buvo minčių,kad gal aš čia svaigstu kažką, ir būsiu arba pajuokos objektu, po šito stradalo, kurį sukėliau arba patvirtinsiu kažką naujo gyvu pavyzdžiu! Pralaukus 3 val. su dūstančiais ir gerokai sunkesnės būklės žmogeliais priimamajame, galu gale pasitikrinau. Tyrimas labai šlykštus, kiša ilgus ausų krapštukus giliai į nosies ertmę... Na bet ką darysi, reikia!! pralaukiau naktį izoliuota individualioje palatoje ir Voila! Positive!

Taigi šiuo metu esu Santariškių klinikose izoliuota.

Gyvenime neturėjau dingusio SKONIO IR KVAPO po slogos ilgiau nei dieną. Nosis po slogos atsikemša ir kvapas grįžta, o čia jau kelinta diena, nosis paburkus, bet neužsikimšus, bet va kaip nejaučiu nieko taip ir nejaučiu... Temperatūros neturiu, tiesa buvo viena kart pašokus iki 37,2, matavausi sąžiningai kiekvieną dieną po kelis kartus, ne taip kad ai tipo jaučiu, kad nėra...!!! Nekosėju ir ne dūstu! Tik sloga šiokia tokia buvo, galvos skausmas didelis prieš dingstant kvapams ir skoniui.“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina tęsė pasakojimą, teigė, kad nenori skleisti jokios baimės, tačiau skatina visus likti namuose: „Aišku, taip man turbūt niekas nebūtų davę tokios galimybės net ir rėkiant į ragelį ar kaip nors kitaip gailiai prašant išsitirti, jeigu nebūčiai grįžus iš Londono beveik prieš 2 savaites. Uždarė mano teatro universitetą anksčiau laiko, tuo metu tai buvo labai nepopuliarus sprendimas UK, bet saugant senesnio amžiaus bendruomenės narius mokslai baigėsi savaite anksčiau.

REKLAMA

Nors turėjau bilietą dar po savaitės, iškart pirkau kitai dienai, nes pagal esamą situaciją,mačiau,kad Lietuva gali sienas irgi uždaryti ,tad nekimarinau kaip visi kažkur užsieny iki paskutinės minutės, kokiame pliaže, kad nebūčiau valstybei didele problema ar našta ir nereiktų manęs su autobusais paskui ar užsakytais lėktuvais su kosminėmis kainomis parsinešti namo, nes nebuvau iš tų kur sako: ai tipo nieko čia, praeis“ arba turiu vieną drauge Rusijoje, Sankt Peterburge, ji porą metų jau gyvena, tai ji pamačius, kad aš sergu, nes įkėliau į story video kad esu greitosios pagalbos mašinoje, iškart parašė: „čia tu rimtai???? Pas mus visi galvoja, kad čia labai geras juokas ir visi toliau sau ramiai gyvena..“

REKLAMA
REKLAMA

Na bet čia apie Rusija, nors problema globali, bet reik pirmiausia savo kiemą sutvarkyti, kad jau karantine ir visi sienas uždarę esam Europoje ir ne tik!

tai kovo 14 d. grįžau į Lt, iškart izoliavausi, nors dar tuo metu nereikėjo iš Anglijos grižus, galėjau plavinėti po parduotuves su draugais ir panašiai,bet tik su artimaisiais mačiausi ir norėjau išlaukti, bent savaitę,nes o maža ką.... Tėvai irgi pradėjo dirbti iš namų, nes jeigu ką... Vienas draugas rašė gal eikime bent per atstumą pasivaikščioti, o jis turi problemų su astma, sakau, gal po dvejų savaičių, Mielas Drauge, geriau susitiksim, aišku norėjosi labai!!! Visų pasiilgus, visiem gi karantinas,tipo „Atostogos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes šiaip irgi naiviai kaip ir daugelis galvojom visi, kad NU JAU MUSU ŠEIMA, NU JAU AŠ TAI JAU TIKRAI NEPASIGAUSIM, na bet va situacija yra kokia yra. Manau, kad daugeliui jaunų žmonių gali būti tokia silpna forma, bet galime būti NEŠIOTOJAIS, ir kirvis po kaklu senoliams arba lėtines ligas turintiems!!

Nenoriu skleisti jokios baimės, kaip tik ramybę, kad nėra čia taip jau viskas blogai, koks šiai dienai išpūstas burbulas, nes tik tokius atvejus tikrina.

Ne visi turintys virusą dūsta, kosti ir temperatūros turi. Žodžiu, viskas vis tiek praeis, tikėkimės ne labai baisiai kaip kokioje Italijoje, jeigu SAUGOSIMĖS, nebijosim, bet tiesiog BUSIM BUDRŪS!! Labai prašau saugokime save ir artimuosius!“

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt  mergina sakė, kad jeigu viskas bus gerai, turės pakeisti izoliacijos lokaciją: „Daktarai sakė, kad jeigu nepablogės per 3 dieną, turėčiau keisti izoliacijos lokacija, bet neaišku kur, nes neturiu galimybės visiškai izoliuotis. Šiaip jaučiuosi puikiai! Temperatūros nėra, nekosčiu. Tik nosis tokia kažkokia paburkus ir toliau nejaučiu skonio ir kvapo. Daktarai sakė, šiandien ryte, kad tokių besikreipiančių šią naktį buvo daugiau nei įprasta. Daugumos rezultatai buvo teigiami taip pat. Taip kad tai yra rimtas simptomas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų