REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiris“ sėkmingą seriją Eurolygoje bandys pratęsti prieš Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ klubą.

Kauno „Žalgiris“ sėkmingą seriją Eurolygoje bandys pratęsti prieš Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ klubą.

REKLAMA

Prieš rungtynes „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius išskyrė varžovų puolimo potencialo ir žadėjo neišradinėti dviračio stabdant Aleksejų Švedą. „Į „Chimki“ rotaciją po pirmojo mačo sugrįžo kai kurie žaidėjai, Robinsonas prisidėjo, kuris jau spėjo sužaisti neblogas rungtynes. Kaip visą laiką, puikiai puolanti ir besistengianti agresyviai gintis ekipa. Jau prieš pirmas rungtynes šnekėjome, kad tai yra viena didžiausią potencialą turinčių Eurolygos ekipų“, – teigė strategas.

Rungtynių svarbų parodo faktas, kad rusai turnyrinėje lentelėje žygiuoja septintoje vietoje, bet turi vos viena pergale daugiau ne kauniečiai, kurie kol kas dešimti. Pirmąsias tarpusavio rungtynes gruodį Rusijoje 83:74 laimėjo „Chimki“.

REKLAMA
REKLAMA

– Kokie būtų akcentai stabdant jų puolimą?

– Manau, kad svarbu bus pakaitalioti gynybas, neleisti jiems prisitaikyti prie vienos sistemos. Tikrai turi daug patyrusių žaidėjų ir geba prisitaikyti, todėl reikės kažką pamėtyti, apsunkinti reikalus kuo labiau.

REKLAMA

– Kas yra svarbiausia neduodant Aleksėjui Švedui gerai pasijausti?

– Tai yra pagrindas, kuo apsunkinti jam žaidimą visose fazėse, tiek puolime, tiek gynyboje stengtis jį atakuoti. Eilę metų visi varžovai daro tą patį. Kartais tai suveikia, kartais – ne.

– Rungtynės Maskvoje prieš „Chimki“ buvo paskutinės prieš aštuonių pergalių per vienuolika mačų seriją. Kuo labiausiai nuo tada pasikeitė komandos veidas?

– Paaugome kaip komanda kažkiek, geriau pataikome. Jau tiek prišnekėta, nežinau, ką dar ir besakyti.

– Gal yra naujienų dėl Mariaus Grigonio?

– Ne, jis ir toliau sportuoja individualiai.

„Žalgiris“ į kovą su „Chimki“ stos rytoj, antradienį, 20 valandą. Rungtynių eigą tiesiogiai kviečiame sekti naujienų portale tv3.lt. Mačą tiesiogiai transliuos ir „3sport“ kanalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų