• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA pirmenybėse toliau užtikrintai žygiuoja „Milwaukee Bucks“ krepšininkai. Jie per 58 rungtynes jau iškovojo 50 pergalių ir tvirtai pirmauja tarp visų klubų.

NBA pirmenybėse toliau užtikrintai žygiuoja „Milwaukee Bucks“ krepšininkai. Jie per 58 rungtynes jau iškovojo 50 pergalių ir tvirtai pirmauja tarp visų klubų.

REKLAMA

„Bucks“ dabar laimėjo keturis mačus iš eilės, o iš paskutinių dešimties triumfavo devyniuose. Sekmadienį svečiuose jie egzaminuos „Charlotte Hornets“ komandą.

„Hornets“ pastaruoju metu atsigavo – laimėjo ketverias iš paskutinių šešerių rungtynių ir Rytų konferencijos pakilo į dešimtąją vietą. Jų kraityje – 20 pergalių ir 38 nesėkmės.

Milvokio ir Šarlotės ekipos šį sezoną tarpusavyje kovos trečią kartą. Abiejose dvikovose pajėgesni buvo „Bucks“ žaidėjai – 137:96 ir 116:103.

„Bucks“ ir toliau į priekį labiausiai tempia Giannis Antetokounmpo. Jis pelno 29,7 taško, atkovoja 13,7 kamuolio, atlieka 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Hornets“ neseniai neteko gynėjo Maleko Monko. Jis šiuo metu diskvalifikuotas dėl dopingo kontrolės taisyklių pažeidimo. M. Monkas įmesdavo 10,3 taško.

REKLAMA

Vieni Vakarų konferencijos lyderių „Los Angeles Clippers“ sekmadienį grumsis su „Philadelphia 76ers“. Los Andželo klubas laimėjo 39 iš 58 rungtynių ir rikiuojasi trečias. Filadelfijos ekipa Rytuose yra penkta – 37 pergalės, 23 nesėkmės.

„76ers“ išretino svarbių krepšininkų traumos. Sužeidimus gydosi „centras“ Joelis Embiidas ir universalus gynėjas Benas Simmonsas. Pirmojoje tarpusavio dvikovoje 110:103 triumfavo Filadelfijos komanda.

„76ers“ fantastiškai žaidžia savo aikštėje, bet tragiškai svečiuose – namie laimėjo 27 dvikovas iš 29, o išvykoje – 9 iš 31.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį intrigos laukiama Niujorke, kur santykius aiškinsis apatinėje Rytų konferencijos turnyro lentelės dalyje esančios komandos – vietos „Knicks“ ir „Chicago Bulls“.

Abi ekipos sieks ropštis iš gilios duobės. „Knicks“ krepšininkai yra patyrę 6 pralaimėjimus iš eilės ir užima 14 vietą – 17 pergalių per 59 rungtynes.

„Bulls“ iš paskutinių dešimties mačų varžovus nugalėjo tik viename. „Buliai“ yra 11-ti – 20 pergalių, 39 pralaimėjimai.

Vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“ ir „TV3 Sport“ kanalas iš viso savaitgalį parodys trejas rungtynes. „Clippers“ ir „76ers“ mačą transliuos ir TV6 kanalas.

Transliacijų tvarkaraštis:

kovo 1 d.

00.00 val. (naktį iš šeštadienio į sekmadienį) „Knicks“ - „Bulls“,

20.00 val. „Hornets“ - „Bucks“,

22.30 val. „Clippers“ - „76ers“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų