REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Younes Bendjima ir Kourtney Kardashian (nuotr. Vida Press)

Atrodo, kad Kardashian-Jenner klanui kiekvieną dieną nutinka kažkas, kas netrukus atsiranda ir žiniasklaidoje. Šįkart dėmesį patraukė vyriausiosios sesutės Kourtney Kardashian paslaptingas meilės gyvenimas.

20

Atrodo, kad Kardashian-Jenner klanui kiekvieną dieną nutinka kažkas, kas netrukus atsiranda ir žiniasklaidoje. Šįkart dėmesį patraukė vyriausiosios sesutės Kourtney Kardashian paslaptingas meilės gyvenimas.

REKLAMA

Jau kurį laiką žinoma moteris nori pasitraukti iš realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ filmavimo, mat nori daugiau privatumo.

Dabar visa tai darosi kur kas labiau suprantama, mat užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad gražuolė  pradėjo susitikinėti su net 14 metais jaunesniu vaikinu. Tiesa, tai – ne nauja simpatija. Kalbama, kad Kortney nusprendė suteikti dar vieną šansą savo buvusiai simpatijai, Younes Bendjimai.

Pora išsiskyrė praėjusių metų rugpjūtį, tačiau jau balandį Younes po K. Kardashian nuotraukomis „Instgram“ palikdavo įvairius, gluminančius komentarus, o vėliau, rugpjūtį, jie pastebėti kartu ir vieno vakarėlio metu. 

REKLAMA
REKLAMA

Vos po mėnesio jie viešumoje pastebėti besilaikantys už rankų. Tiesa, tąkart artimas Kourtney šaltinis teigė, kad visa tai nėra rimta, ir nėra jokių šansų, kad moteris ir vėl imtų susitikinėti su kur kas jaunesniu jaunuoliu.

REKLAMA

Vis dėlto pasirodo, kad šaltinis klydo. „Anksčiau Kourtney buvo be galo laiminga, kai susitikinėjo su Younes – būtent taip ji jaučiasi dabar. Jie padarė didelę pertrauką, nes Kourtney atrodė, kad negali juo pasitikėti. Dabar jis ją bando įtikinti, kad iš tiesų ji tai padaryti gali… Younes buvo ne tik šaunus vaikinas, bet puikiai sutarė ir su Kourtney vaikais. Jiems jis taip pat labai patiko. Niekuomet nėra lengva būti vieniša mama ir susitikinėti – Kourtney tai puikaii žino. Tačiau panašu, kad ji Younes suteikė dar vieną šansą“, – sakė kitas šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau jųdviejų santykius nutraukė Kourtney. Netrukus ji ir Younes nustojo vienas kitą sekti ir „Instagram“ socialiniame tinkle, o vaikinas pastebėtas Meksikoje kartu su būriu kitų merginų.

Pora susitikinėjo nuo 2016 metų, kai susipažino per Paryžiaus mados savaitę. Vis dėlto 2018 pavasarį buvo pasirodžiusi liūdna naujiena, kurią yra išgyvenusios beveik visos Kardashian-Jenner klano atstovės – pasirodė žinios, neva Y. Bendjima buvo Kourtney neištikimas. Vis dėlto tuo metu vaikinas išsisuko.

Įdomu ir tai, kad anksčiau jis keldavo pavydo scenas po Kourtney nuotraukomis. Vienoje nuotraukoje, kur ši pozuoja su stringais, Younes rašė: „Tu privalai tai rodyti, kad gautum „patinka“ paspaudimų?“

Anot šaltinių, Kourtney tokį jo elgesį laikė netinkamu, mat toks jos darbas, tačiau Younes ir toliau neslėpė savo nepasitenkinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų