REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena palanki spręsti svarbius klausimus, kurie jau seniai neduoda ramybės. Jei kreipsitės pagalbos į aplinkinius, jos tikrai sulauksite. Bet apie viską plačiau dienos horoskoskope dvylikai Zodiako ženklų.

Diena palanki spręsti svarbius klausimus, kurie jau seniai neduoda ramybės. Jei kreipsitės pagalbos į aplinkinius, jos tikrai sulauksite. Bet apie viską plačiau dienos horoskoskope dvylikai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Pasinaudokite sau palankia situacija, tai metas, kada esate padėties šeimininkai. Geras laikas ryžtingiems veiksmams, drąsiems sprendimams. Tinka tvarkyti vaikų reikalus.

Tauras

Verta persidirbti, rezultatai bus išskirtiniai. Tai puikus laikas tvarkyti įvairius su karjera susijusius reikalus. Gautus naujos veiklos, paaukštinimo pasiūlymus priimkite. Geras laikas vizitui pas gydytoją. Pasistenkite labiau suprasti kitus ir padėti.

Dvyniai

Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Tinkamas laikas kreiptis su prašymu į vadovą, partnerius ar savo tėvus. Stenkitės labiau prisitaikyti prie partnerių bei antrosios pusės.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Pagaliau ims spręstis problemos, susijusios su meile, finansais. Sulauksite vis daugiau dėmesio, pagarbos, simpatijų ir realios netikėtos pagalbos, pinigų. Jei patirsite nuostolių, ko nors neteksite, nesigailėkite, tai jums lems laimę.

REKLAMA

Liūtas

Finansiniai, dalykiniai pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, bus itin naudingi. Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai.

Mergelė

Netikėtai viskas sprendžiasi gerai, sulaukiate dėmesio iš jums svarbaus asmens, pripažinimo veikloje. Geras laikas pasikalbėti su vadovu, susitikti su asmenimis, galinčiais padaryti įtaką jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan.

Svarstyklės

Gerų pokyčių diena. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti, aptarinėti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu.

Skorpionas

Svajonės pildosi, viskas dėliojasi savaime. Verta prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuris jus mylėjo. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tai, ką šiandien pradėsite, nuveiksite, bus stabilu, lems sėkmę, aplinkinių pagarbą. Būkite atidesni aplinkiniams, stenkitės jiems pagelbėti.

Ožiaragis

Būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti. Šiandien galimi netikėti naudingi pasiūlymai, juos verta priimti.

Vandenis

Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, vadovu ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, sulauksite norimos pagalbos.

Žuvys

Nors galite sulaukti netikėtos partnerių ar savo antrosios pusės paramos, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas: nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų