REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Anglijos lygos taurės šešioliktfinalyje sužaistos dar kelios rungtynės, kuriose ir užfiksuota rekordų, ir pateikta netikėtumų.

Trečiadienį Anglijos lygos taurės šešioliktfinalyje sužaistos dar kelios rungtynės, kuriose ir užfiksuota rekordų, ir pateikta netikėtumų.

REKLAMA

„Liverpool“ futbolininkai iškopė į kitą turnyro etapą, kadangi rezultatu 2 – 0 įveikė „MK Dons“ ekipą.

Nors šiose rungtynėse „Liverpool“ talentas Harvey Elliottas įvarčiu nepasižymėjo, tačiau jis pasiekė rekordą: jis tapo jauniausiu futbolininku klubo istorijoje, kuris debiutavo oficialiose rungtynėse. Tai jis padarė būdamas 16 metų ir 174 dienų amžiaus.

Jurgeno Kloppo auklėtinius į priekį išvedė patyręs saugas Jamesas Milneris, kuris 41-ą žaidimo minutę išnaudojo jam skirtą komandos draugo perdavimą ir tiksliu smūgiu nukreipė kamuolį į vartus.

„Liverpool“ persvara padvigubėjo 69-ą minutę, kai jau J.Milneris asistavo savo komandos draugui, Šios situacijos metu Ki-Jana Hoeveris laimėjo oro dvikovą ir smūgiu galva nuginklavo varžovų vartininką – 2 – 0.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Liverpool“ visiškai dominavo šiose rungtynėse ir kamuolį kontroliavo net 80 procentų žaidimo laiko, „MK Dons“ ekipa nesnaudė ir sugebėjo atlikti vienuolika smūgių į vartų pusę.

REKLAMA

Kitose rungtynėse „Premier“ lygoje rungtyniaujantys „West Ham United“ kiek netikėtai net 0 – 4 nusileido tik trečioje pagal pajėgumą Anglijos lygoje žaidžiančius „Oxford United“.

Nors aikštės šeimininkai kur kas mažiau kontroliavo kamuolį, jie kūrė daugiau progų ir keturias iš jų antrajame kėlinyje sėkmingai realizavo.

55-ą minutę „Oxford“ ekipą į priekį išvedė taikliu smūgiu pasižymėjęs Elliottas Mooras, o 72-ą minutę antrąjį įvartį pridėjo ir Mattas Tayloras.

Rungtynių pabaigoje „Oxford“ ir toliau dorojo palūžusius „plaktukus“. 84-ą minutę pergalę įvarčiu įtvirtino Tarinque Fosu, o jau pridėto laiko metu paskutinį vinį smeigė Shandonas Baptistas – 4 – 0.

Kiti rezultatai:

„Brighton“ 1 – 3 „Aston Villa“

„Burton“ 2 – 0 „Bournemouth“

„Chelsea“ 7 – 1 „Grimsby“

„Sheffield United“ 0 – 1 „Sunderland“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų