REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikriausiai visi esame buvę toje nemalonioje situacijoje, kai mums pradeda patikti žmogus, su kurio artimoje aplinkoje esančiais asmenimis jau esame apsikeitę simpatijomis.

Tikriausiai visi esame buvę toje nemalonioje situacijoje, kai mums pradeda patikti žmogus, su kurio artimoje aplinkoje esančiais asmenimis jau esame apsikeitę simpatijomis.

REKLAMA

Vis dėlto ką darytumėte, jei jums imtų patikti mergina, su kurios motina esate permiegojęs?

Būtent taip nutiko vienam vaikinui, kuris anonimišką savo istoriją pateikė tiklalapyje „Reddit“.

Čia anonimu išlikęs 21 metų jaunuolis rašė, kad gyvena pakankamai dideliame mieste, tačiau jame nėra gausu vietų, kuriose būtų galima pašėlti. Pats jis įvardijo tik 3 klubus.

„Prieš kelis mėnesius po darbo kartu su kolegomis apsilankiau smagiame roko bare, kuriame pastebėjau įspūdingą blondinę. Ši vis į mane pažiūrėdavo, todėl galiausiai priėjau prie jos, mudu trumpai pašnekėjome ir aš paprašiau jos numerio. Mes kelis kartus susirašėme, tačiau iš to nieko neišėjo“, – pasakojo jis.

Tiesa, po savaitės jis ir vėl sutiko minėtą moterį bare – šįkart jie pašnekėjo kiek ilgiau, o galiausiai pasimatymą baigė apsilankę jos namuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasbebėjau, kad ji buvo kur kas vyresnė – maždaug 40-ties metų. Vis dėlto kadangi ji atrodė gerai, aš nusprendžiau, kad su ja permiegojęs kai ko išmoksiu“, – savo veiksmus paaiškino jaunuolis.

REKLAMA

Deja, nors naktis praėjo puikiai, vėliau jis suprato, kad tai buvo lemtinga klaida.

Netrukus po šio įvykio vaikinas susipažino su kur kas labiau jam tinkančia ir jaunesne mergina – jai tebuvo 19 metų.

Netrukus jie nuėjo į kelis puikius pasimatymus, o vėliau ji pasikvietė mylimąjį apsilankyti jos namuose. Beeidamas pas ją, vaikinas suprato, kad šiuos namus kažkur jau bus matęs, o jiems sustojus prie reikiamo pastato, anonimo širdis nusirito į kulnus – vaikinas suprato, kad mergina – minėtos 40-metės moters dukra.

Tiesa, vaikinas dar tikėjosi, kad galbūt tai – tik sutapimas, galbūt mergina čia gyventi atsikėlė neseniai, todėl paklausė jos, kiek laiko ji yra čia apsistojusi.

REKLAMA
REKLAMA

„Gyvenu čia beveik visą savo gyvenimą. Kartu su tėvais, seserimi ir šunimi“, – atsakė ji.

Vaikinas suprato – dabar jis neturi kur trauktis, todėl nustebusiai merginai išklojo visą tiesą.

„Ji buvo šokiruota, o dar labiau išsigando, kai suprato, kad tiksliai įvardijau jos mamos telefono numerį. Supratome, kad daugiau matytis nebegalėsime, tačiau man dėl to labai gaila, mat man retai kada žmonės patinka taip, kaip ji“, – širdį „Reddit“ išliejo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų