REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jauniausias pretendentas į prezidentus Artūras Zuokas prezidentinę kampaniją Kaune pradėjo ne atsitiktinai – pirmiausia pretendentas apsilankys miestuose ir miesteliuose, kuriuose yra gyvenęs. Po to susitiks su Vilniaus ir Klaipėdos gyventojais, iš kurių tikisi didžiausio palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA

Aplankys gimtąsias vietas

Tik pastarosiomis dienomis Artūras Zuokas sužinojo kuriame name Kaune gimė prieš 46 – erius metus, ir apsidžiaugė, kad namo numeris sudarytas iš jo mėgstamų penketukų. „Tai – sėkmės ženklas“, - sakė kandidatas į prezidentus.

REKLAMA

A.Zuoko prezidentinė kampanija Kaune startavo ne atsitiktinai – pirmiausia pretendentas į prezidentus apsilankys miestuose ir miesteliuose, kuriuose yra gyvenęs. Taigi artimiausiomis dienomis apsilankys Babtuose, kur gyveno su tėvais, užsuks į Panevėžiuką, kur buvo krikštytas. Po to apsilankys Pasvalyje, Anykščiuose bei Jonavoje, kur mokėsi ir tik tada lankysis kituose miestuose. Rinkiminės kampanijos turiningumas priklausys ir nuo šiam tikslui sukauptų lėšų.

REKLAMA
REKLAMA

„Dar nežinau, kiek pavyks surinkti lėšų, tačiau biudžetas bus nedidelis, nes mano atstovaujamai partijai valstybė neskyrė paramos“, - sakė A.Zuokas.

Pretendentas didžiausio palaikymo tikisi Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, miestuose ir miesteliuose, kuriuose teko gyventi bei kituose miestuose, kuriuose tenka dažniau lankytis.

Varžovus gerbs, bet juos įveiks

A.Zuokas pažadėjo gerbti visus kandidatus į prezidentus, tačiau neabejodamas patikino, kad į antrąjį turą pateks tik dabartinė Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir jis. Antrojo turo nugalėtojas, pasak A.Zuoko, irgi aiškus. Kas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikiuosi liepos mėnesį su jumis susitikti S.Daukanto aikštėje, Vilniuje“, - neabejojo A.Zuokas.

Kodėl gyventojai turėtų juo pasitikėti?

„Todėl, kad tapęs prezidentu pažadu vetuoti kiekvieną įstatymą, kuris mažintų arba apsunkintų Lietuvos žmonių gyvenimą“, - sakė A.Zuokas.

Kandidatas į prezidentus tikino apgalvotai pasirinkęs rinkiminį šūkį: „Lietuva – viskas įmanoma“. Kas įmanoma?

„Padidinti gyventojų pajamas, kad 2020 m. vidutinis atlyginimas siektų 5000 litų su mokesčiais. Tai įmanoma, nes tai sakau turėdamas 7 – erių metų verslininko patirtį. Įmanoma kurti energetikos projektus, kurie būtų naudingi žmonėms, o ne juos įgyvendinantiems. Jau trečią kartą vadovauju didžiausiam Lietuvos miestui, todėl žinau, kaip reikia sėkmingai valdyti didelį ūkį ir žinau ką daryti, kad žmonės jaustųsi gerai ne tik mieste, bet ir visoje valstybėje“, - tikino A.Zuokas.

REKLAMA

Pasikeitimai užsienio politikoje

Pagrindinis pretendento į prezidentus tikslas – telkti lyderystę. „Būtent telkti, o ne ieškoti priešų nei Lietuvos išorėje, nei viduje. Pirmiausia sieksiu pagerinti santykius su savo kaimynais. Iš karto savo komandai kelsiu užduotį siekti, kad ne kaimynams būtų blogiau, bet kad Lietuvai būtų geriau“, - sakė A.Zuokas. Jau žinomas ir vienas pirmųjų vizitų.

„Apsilankyčiau Didžiojoje Britanijoje. Pasikalbėčiau su premjeru, kuris pastaruoju metu sau leidžia negražiai kalbėti apie į jų valstybę dirbti atvykusius žmones, tarp jų ir lietuvius. Juk jie stiprina Didžiąją Britaniją! Tačiau to pačio vizito metu paraginčiau mūsų tautiečius grįžti į Lietuvą, kur, man tapus Prezidentu, labai greitai bus viskas įmanoma“, - sakė A.Zuokas.

Kokie argumentai įtikins emigravusius lietuvius grįžti į tėvynę? „Pajamų didinimas, ekonomikos augimas, pagarba žmogui, kad kiekvienas žinotų, jog Lietuvoje dirbantiems žmonėms viskas įmanoma“, - sakė A.Zuokas.

Albinas Čaplikas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų