REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijai paskambinęs pranešėjas tvirtino, kad buvo sumuštas. Daugiau niekas pareigūnams nebuvo aišku, todėl jie išskubėjo į įvykio vietą kartu su laidos „Farai“ operatoriumi.

Policijai paskambinęs pranešėjas tvirtino, kad buvo sumuštas. Daugiau niekas pareigūnams nebuvo aišku, todėl jie išskubėjo į įvykio vietą kartu su laidos „Farai“ operatoriumi.

REKLAMA

Atvykusius pareigūnus pasitiko pats nukentėjusysis. Vyriškis tvirtino, kad skriaudėjai sėdi laiptinėje, tačiau čia pareigūnai nieko nerado.

Kaimynai skubiai paaiškino, kur buvo galima rasti ieškomus piliečius.

Vieno buto durys buvo praviros. Pareigūnams įėjus viduje sėdėjęs vyriškis patvirtino, kad kvietė policiją, bet ne dėl smurto, o dėl vagystės. Esą vyrai šventę šventė tryse, kai buto šeimininkas pasigedo dokumentų ir pinigų.

Tačiau vyras prieš nieką nesmurtavo, tad pareigūnai leidosi ieškoti trečio vyro. Jį rado kitame bute, kurio duris atvėrė moteris. Nors ji tvirtino, kad gyvena viena, kraujo lašai išdavė visai ką kitą.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškio ranka buvo sužalota. Jis tikino, kad visi jo veiksmai buvo savigyna, tačiau jo versija nepasiteisino.

Pareigūnai ir laidos „Farai“ operatorius kartu su įtariamuoju nukeliavo į lauką, kur sėdėjo pareigūnus iškvietęs ir smurtu prieš jį pasiskundęs pranešėjas.

REKLAMA

Agresyviai nusiteikusiam vyrui buvo prakirsta lūpa, tačiau jis atsisakė medikų pagalbos. Negana to, jis ėmė ir pakeitė nuomonę – esą pats griuvo ir susimušė galvą.

Pareigūnai paragino vyriškį sėsti į medikų automobilį, bet veltui – vyras vis agresyvėjo iki kol suprato, kad jį filmuoja laidos „Farai“ operatorius. 

Vyrutis taip įsismagino ir apsidžiaugė, kad iš tos laimės kaimynams ėmė rodyti nepadorius gestus, o vėliau prieš kamerą pademonstravo ir savo pasididžiavimą. To nufilmuoti „Farų“ operatorius nesitikėjo.

Pareigūnas ramino įsisiautėjusį vyriškį, nes jis iš nukentėjusiojo tik per plauką netapo įtariamuoju. Supratęs, kad perlenkė lazdą vyriškis patraukė rasotais takeliais namo.

REKLAMA
REKLAMA

Jauki vakaronė baigėsi su fejerverkais. Svetelių likimai išsiskyrė. Vienas keliavo gydytis namų sąlygomis, kitas ieškojo dingusių dokumentų bei pinigų, o trečio laukė kelionė į komisariatą.

Visą situaciją pamatykite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Farai“ žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų