REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasaros pradžia Panevėžyje, bare „Seklyčia“, pažymėta itin nemaloniu incidentu. Šiame bare su draugais birželio 1-sios vakarą apsilankiusi buvusi verslininkė Jurgita Zygmantė teigia patyrusi pažįstamo verslininko smurtą. Apie incidento detales moteris paskelbė savo „Facebook“ paskyroje. Verslininkas pateikia savo versiją, kaip buvo iš tiesų, aiškinasi policija.

Vasaros pradžia Panevėžyje, bare „Seklyčia“, pažymėta itin nemaloniu incidentu. Šiame bare su draugais birželio 1-sios vakarą apsilankiusi buvusi verslininkė Jurgita Zygmantė teigia patyrusi pažįstamo verslininko smurtą. Apie incidento detales moteris paskelbė savo „Facebook“ paskyroje. Verslininkas pateikia savo versiją, kaip buvo iš tiesų, aiškinasi policija.

REKLAMA

Smurtu apkaltintas verslininkas Vidmantas Perevičius kategoriškai neigia tokius kaltinimus. Tiesa, jis pripažįsta, kad konfliktas jo valdomame bare kilo, bet ne su juo, o labiau tarp apgirtusios kompanijos narių, viena kurių buvo J. Zygmantė.

Aplinkybes aiškinasi ikiteisminį tyrimą pradėję Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) pareigūnai. Policijos atstovai patvirtino, kad ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal nukentėjusiosios pareiškimą, dėl fizinio skausmo sukėlimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Pradėtas tyrimas dėl smurto, bet turime išklausyti visas konflikto puses. Galiu patvirtinti, kad policija buvo kviesta. Smurtas buvo patirtas konflikto, kuriame dalyvavo dauguma pažįstamų asmenų, metu. Bet tik ikiteisminis tyrimas tiksliai atsakys, kas ką padarė“, – trumpai situaciją reziumavo Panevėžio AVPK atstovas Tadas Martinaitis.

REKLAMA

Grįžo į konflikto sūkurį

Savo „Facebook“ paskyroje J. Zygmantė rašė, kad antrąją atostogų dieną ji buvo sumušta Panevėžyje. Ji paliko tokį įrašą: „Taigi brangūs keliautojai, draugai ir artimieji... Niekam ne paslaptis, kad neseniai uždarėme barą, paskelbėme bankrotą ir yra likę skolų. Nuo nieko aš nesislapstau ir bandau su visais gražiai susidėlioti visus reikalus.

Vakar aplankome Panevėžyje barą „Seklyčia“, kuris priklauso bendrovei „Piniavos alutis“. Esu jiems skolinga 390 eurų... Taigi prasideda 90-ieji... Priliuobęs baro savininkas su savo draugeliais prisikabina prie mūsų, užspaudžia į kampą ir bando išsimušti tuos 300 eurų...

REKLAMA
REKLAMA

Grasinimai, keiksmažodžiai... Sakinys: „Jus Panevėžyje ir Jums taip viskas gerai nesibaigs“. Nu ką, pora gražių sakinių, kad ne čia turėtumėme spręsti problemas ir visi aplink tą patį sako... Bet mūsų neišleidžia... Stojuosi, einu nuo stalo, ir kažkaip išeinu iš tos salės, Mindaugas (Jurgitos sutuoktinis – aut. past.) lieka užspaustas ir išmušinėja iš jo toliau tuos kelis šimtus eurų.

Kviečiu policiją... Ir pati šoku gelbėti vyrą į sūkurį stumdynių, staiga vienas mane stumia, aš atsikeliu imu bokalą į rankas ir tuoj mesiu į tą žemaūgį. Atsisuku, o iš Vidmanto Perevičiaus (Piniavos alutis savininko) skrieja man kumštis ir geras kumštis tiesiai į veido kairę pusę...Srūvanti kraujais, praskelta lūpa skrieju ant stalo... Ir kažkaip susivokus greitai sprukau lauk... Policijos trys ekipažai, greitoji, valanda komisariate...“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt buvusi verslininkė iš Vilniaus pasakojo, kad šiuo metu su vyru keliauja po Lietuvą ir jau antrą dieną atsidūrė Panevėžyje:

„Vakar į tą barą mus atsivedė draugė. Žinau, kad esu tam verslininkui skolinga. Bet pasisveikinome mandagiai ir viskas. Iš pradžių sėdėjome lauke, bet tada iš lauko terasos perėjome į vidų. Ir alaus įpylė, ir bendravo iki kažkur vidurnakčio, bet tada priėjo ir pareiškė mano vyrui, kad 500 eurų jo žmona yra jam skolinga.

Pasakiau, kad ne 500, o mažiau, jog derinu su jų sūnumi dėl skolos grąžinimo. Sakė, kad 10 metų nelauks. Man pavyko palikti patalpas, tada iškviečiau policiją ir sugrįžau pas viduje likusį vyrą. Moteriškas naivumas, nesitikėjau, kad mane muš. O dabar ir žandikaulis sutinęs, ir skauda veidą.“

REKLAMA

J. Zygmantė pripažino, kad visi kompanijoje buvo išgėrę, bet smurto teigė netoleruosianti ir neatleisianti: „Skambino man šįryt V. Perevičius, atsiprašinėjo. Vieną kartą pakėliau ragelį. Klausė, ar galime susitikti. Atsakiau, kad nieko negalime. Tada dar 5-6 kartus skambinėjo, bet jau nebekėliau. Policija priėmė pareiškimą, klausė, ar neatsiimsiu. Sakiau, kad jokiu būdu.“

Verslininko versija

Bendrovės „Piniavos alutis“ direktorius Vidmantas Perevičius situaciją komentavo priešingai tam, ką papasakojo J. Zygmantė. Tad policijai teks padirbėti, kol paaiškės tiesa.

„Tos jų skolos jau keli metai tęsiasi, bet konfliktas ne dėl jų įvyko. Jie viduje užsibuvo per ilgai, mano žmona ten dirbo, aš tik į darbo pabaigą atvažiavau. Bandžiau juos išprašyti gražiuoju, sakiau, kad užtenka sėdėti. Gana daug jie buvo išgėrę.

REKLAMA

Aš buvau visiškai blaivus, juk vairavau. Viduje, bandant juos išprašyti, kilo konfliktas. Ten buvo didelė kompanija, du stalai buvo sustumti. Konfliktas kilo tarpusavyje.

Vietoje tuo metu buvo ir daugiau baro klientų. Tos moters iš pradžių net nepažinau. Gal du kartus esu matęs ją gyvenime. O ji nubėgo už mūsų baro, ten pasičiupo litrinį bokalą ir metė kažkuriam žmogui į galvą. Aš prieš nieką neužsimojau ir niekam netrenkiau“, – teigė V. Perevičius.

Verslininkas pripažino, kad kitą rytą po konflikto skambino nukentėjusiai moteriai: „Sakau, Jurgita, kodėl daužėte tuos bokalus. Susitinkame apšnekėti, kad nutiko. Bet ji atsisakė. Tegul aiškinasi policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasikartosiu, jokio smūgio iš manęs nebuvo. Ta jų kompanija jau atėjo išgėrę. O dar pas mus po 5-6 bokalus tikrai išgėrė. Moteriškė karšto būdo. Kai stumdėsi, mosavo bokalu, matėsi tas.

Šiaip ne taip išprašiau juos į gatvę. Tada uždariau barą ir išvažiavau. Dar net policija nebuvo atvykusi. Greičiausia, kad pareigūnai buvo iškviesti man jau išvykus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų