REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia ir ką žada horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sužinokite, kas jūsų laukia ir ką žada horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Galite sudaryti naudingą verslo sutartį. Didelė tikimybė, kad įsigysite suplanuotus pirkinius.

Tauras

Bus didelis poreikis su kitais pasidalinti savo mintimis bei troškimais, bendrauti, smalsauti. Neblogas metas sudaryti naujas sutartis, derėtis, tartis, reklamuoti(s).

Dvyniai

Šiandien tikėtinos stiprios emocijos, piniginiai rūpesčiai, pasikeitimai asmeniniuose santykiuose. Laimei, tiek racionalus jūsų protas, tiek intuicija bus puikūs pagalbininkai - išgirskite, ką jie kužda.

Vėžys

Kūrybinga, sportiška ir kitaip aktyvi diena. Jeigu esate įsimylėję, turbūt sulauksite norimo atsako į savo svajones bei aistras. Vakaras palankus sportui, sceninei raiškai, pramogoms, romantiškoms ir kitokioms pažintims.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Drauge su kitais šiandien galite nemažai nuveikti, aptarti svarbius reikalus. Būsite darbštūs ir tvarkingi. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą.

REKLAMA

Mergelė

Prieštaringa diena. Kai kuriems iš jūsų labai seksis, ypač meilėje, kūryboje, o kai kurie dėl to kaip tik lies ašaras. Savo žavesiu aklai nepasitikėkite. Kas atrodo tinkama bei malonu jums, nebūtinai yra priimtina kitiems.

Svarstyklės

Šiandien itin rūpės įmokų, skolų, kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. Palanku konsultuotis su specialistais, jei turite dėl kažko svarbaus apsispręsti.

Skorpionas

Šiandien galite pradėti galvoti apie esmines permainas karjeroje, asmeniniuose santykiuose, versle. Jei gausite pasiūlymą leistis į komandiruotę, stažuotę, konferenciją, užmegzti bendradarbiavimą ar pan., ilgai nedvejokite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nusiteikite naujovėms bei rimtiems darbams. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę arba labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte geresnį ar stabilesnį uždarbį, kitur įsidarbintumėte ir pan.

Ožiaragis

Diena gana sėkminga dalykinei ir kitokiai veiklai. Tiktų pasinerti į visuomeninį verpetą. O jeigu sugebėsite atsiriboti nuo smulkmenų, atliksite šį tą svarbesnio ir dar liks laiko maloniai pasižmonėti, pavakaroti.

Vandenis

Tikriausiai domėsitės medicina, farmacija arba menu, okultiniais dalykais, mistika. Labiau kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus, ieškosite pranašiškos prasmės. Paviršutiniškas bendravimas vargins, tad mieliau rinksitės vienatvę.

Žuvys

Nors būsite emocionalūs ir jautrūs, jūs aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Bet kuriuo atveju, nuotaika turėtų būti nebloga, kils įdomių idėjų, sumanymų. Dėl svarbaus reikalo tiktų pasikonsultuoti su intelektualais, žinovais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų