• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netrukus prasidės savaitgalis, todėl sužinoti, ką žvaigždės žada ir kuo reikėtų pasikliauti, jeigu trokštate balandžio savaitgalį sutikti jaukiai ir maloniai. 

Netrukus prasidės savaitgalis, todėl sužinoti, ką žvaigždės žada ir kuo reikėtų pasikliauti, jeigu trokštate balandžio savaitgalį sutikti jaukiai ir maloniai. 

REKLAMA

AVINAS. Avinas turi daugiau laiko ir dėmesio skirti artimiesiems. Jei esate susituokęs,turite rimtai aptarti būsimus planus ir išspręsti visus konfliktus. Nedvejokite, nes tai gali trukdyti jūsų santykiams ateityje. Pabandykite nedelsiant išspręsti visus ginčus, nelaukdami jų pablogėjimo.

JAUTIS. Artėjantis savaitgalis skirtas pokyčiams. Nebijokite jų. Susitikite su naujais žmonėmis, drąsiai bendraukite. Sutelkite dėmesį į savo išvaizdą, atsinaujinkite šukuoseną, apsilankykite pas kosmetologą. Skirkite laiko sau. 

DVYNIAI. Daug namų ruošos, skubėjimo ir susitikimų. Savaitgalis padovanos malonių pasiūlymų, neatsisakykite jų ir pasimėgaukite ramybės minutėmis. Astrologai perspėja nepriimti greitų sprendimų, viską gerai apgalvoti. 

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Atidžiai stebėkite visus finansinius sandorius. Keičiant valiutą, galite būti nemenkai apgauti arba galite prarasti savo piniginę ar banko kortelę. Po darbo dažnai vaikščiokite gryname ore, leiskitės bent į trumpą kelionę. 

REKLAMA

LIŪTAS. Savaitė palanki finansiškai, puikiai klosis visi reikalai, susiję su sutarčių sudarymu, investavimu. Atidžiai apgalvokite kiekvieną pasiūlymą, kurio sulauksite. Naujos idėjos džiugins, naujovės liesis per kraštus, tačiau susikaupkite ir pasidžiaukite tuo, ką dabar turite.  

MERGELĖ. Aplinkiniai iš jūsų tikisi stiprybės. Palaikykite juos kritiniu metu, būkite su jais. Kol kas susikoncentruokite į šalia esančius, bet ne į save, nes kitiems jūsų reikia labiau. Pagalvokite apie tikslus, suvokite, ko tiksliai norite ir apie ką galvojate šiemet. 

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Po ilgos ir įtemptos savaitės pasimėgaukite nieko neveikimu. Eikite į žygį, susitikite su draugais, pasimėgaukite seniai matytų bičiulių draugija. Tai metas, kai jums būtinai reikia pravėdinti save nuo įtampos, darbų ir iškilusių nesusipratimų. 

SKORPIONAS. Nuo savaitės pabaigos sekite savo išlaidas. Neišleiskite visų pinigų, nes laukia itin didelės išlaidos. Gali būti, kad jus ištiks finansinė krizė, todėl turėtumėte išmokti taupyti. Pabūkite su savimi, skirkite laiko sau, pasimėgaukite geru kinu ar knyga savo namuose. 

ŠAULYS. Gali būti, kad šį savaitgalį sutiksite žmogų, apie kurį seniai svajojote. Tai gali būti tikrasis jūsų sielos draugas,o gal net antroji pusė. Tikėtina, kad jis suteiks jums laimės ir padės atrasti vidinę ramybę. Jau užtenka jūsų kelyje blaškymosi ir nerimo, pats metas atrasti save. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

OŽIARAGIS. Savaitgalį organizuokitės pabūti su mylimais žmonėmis. Skirkite laiko tiems, kurių pasiilgote. Niekada nepamirškite, kad nereikia niekur skubėti, jūs tikrai viską suspėsite, nes už viską svarbiausia yra žmonės, kurie yra šalia jūsų. 

VANDENIS. Pamirškite darbus ir įtampą, kuri užklupo jus netikėtai. Laikas išsivalyti organizmą, pailsėti nuo minčių. Tam puikiai tinka pasivaikščiojimai lauke, galimybė atitrūkti nuo visko ir pabūti atskitai. Visas problemas išspręsite, jeigu į viską žiūrėsite pozityviai ir su pakilia nuotaika. 

ŽUVYS. Netrukus jūsų finansinė padėtis ypač pagerės. Galėsite leisti pinigus ten, kur norite. Jausitės laisvi, niekam neįsipareigoję. Tiesa, būkite atidūs ir pasirūpinkite sveikata. Savaitgalį gresia ligos, traumos ar net avarijos. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų