REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Žiemos metu atvėsus orams, daugeliui iš mūsų norisi atnaujinti turimų drabužių, avalynės spintą. Tai tampa būtinybe, kai oro temperatūra lauke sumažėja ir prireikia šiltų drabužių: striukės, kailinių, pirštinių, šalikų, megztinių ir pan. Šilta avalynė, paltai, striukės ar kailiniai - viso to ir dar daugiau prireikia tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Žiemos metu atvėsus orams, daugeliui iš mūsų norisi atnaujinti turimų drabužių, avalynės spintą. Tai tampa būtinybe, kai oro temperatūra lauke sumažėja ir prireikia šiltų drabužių: striukės, kailinių, pirštinių, šalikų, megztinių ir pan. Šilta avalynė, paltai, striukės ar kailiniai - viso to ir dar daugiau prireikia tiek vaikams, tiek suaugusiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dirbant įvairiuose biuruose, advokatų kontorose, susitinkant su verslo partneriais, vykstant į komandiruotes taip pat prireikia atitinkamo stiliaus drabužių, avalynės, todėl dažnu atveju asmenims nelieka jokio kito pasirinkimo, kaip tik paskaičiuoti turimų santaupų kiekį ir apsipirkti fizinėse arba elektroninėse parduotuvėse. Jeigu turimų santaupų šeimos garderobo atnaujinimui nepakanka, sprendimu gali tapti vartojimo paskola, finansuojanti didesnius ir būtinus įsigyti pirkinius. Aplankykite šį tinklalapį dėl platesnės informacijos. Dar prieš pildant paraišką paskolai gauti, asmeniniai finansų ekspertai pataria kruopščiai parengti visą reikiamų įsigyti daiktų sąrašą, o nenorint įsigyti nereikalingų rūbų ar avalynės - pasikonsultuoti su profesionaliais stilistais, kurie patars, kokius rūbų derinius yra rekomenduojama turėti. 

REKLAMA

Pastebima tendencija, jog šaltuoju metų laiku, kai visi švenčia didžiąsias metų šventes - Kalėdas, Naujuosius metus, nemažai žmonių ieško naujų aprangos derinių, kadangi šioms progoms reikia atitinkamai pasipuošti. Naujųjų metų nakčiai skirti pasipuošti kokybiški vyriški kostiumai, peteliškės, moterims - suknelės, šventinė avalynė bei vaikams skirti drabužėliai kainuoja nemažus pinigus, tiek pasirenkant jų nuomą, tiek perkant. Vartojimo paskola gali padengti trūkstamą arba visą išlaidų dalį, reikalingą šventinių rūbų įsigijimui. Renkantis šventinius drabužius, specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į jų kokybę, kadangi perkant, pavyzdžiui, pilną komplektą vyriškam kostiumui skirtų rūbų (kelnes, marškinius, švarką), šis tarnaus ne vienerius metus, todėl yra verta investuoti į kokybiškos medžiagos ir tinkamo silueto drabužius.

REKLAMA
REKLAMA

Nemažai žmonių, siekdami įsigyti daugiau drabužių, avalynės sau bei šeimos nariams, vyksta į užsienio šalis, kuriose prekybos centrai siūlo platesnį rūbų asortimentą ir apsiperka kone visiems sezonams reikalingų garderobo elementų. Specialistai pataria pasidomėti, kokios drabužių, avalynės kainos vyrauja skirtingose šalyse ir atsižvelgiant į šį aspektą, pasirinkti priimtiniausią apsipirkimo variantą. Jau ne vienerius metus daugelio šalių  gyventojai mėgsta apsipirkti internetu dėl jau minėtos priežasties - gausesnio asortimento pasirinkimo. Prekės iš Europos Sąjungos šalių  pirkėją pasiekia savaitės - dviejų bėgyje, o perkant iš JAV gali tekti palaukti ilgiau. Todėl jei norima įsigyti, pavyzdžiui, konkrečiai šventės datai skirtą suknelę iš tolimos užsienio valstybės, tai reikėtų atlikti likus mažiausiai mėnesiui iki reikiamo jai dėvėti laikotarpio. Stilistai rekomenduoja įsigyti mažiau, tačiau kokybiškų daiktų, kuriuos galima lengvai derinti tarpusavyje, tokiu būdu kaskart sukuriant ir pasipuošiant vis naujais rūbų deriniais. 

Planuojant šeimos pagausėjimą ar auginant mažus vaikus, ypač daug išlaidų pareikalauja mažiesiems skirta apranga, kadangi jie per trumpą laiko tarpą išauga įvairius drabužėlius bei avalynę. Taip pat auginant vaikus neapsieinama be specialaus vežimėlio, nešyklės, automobilio kėdutės, žaislų ir visko, ko gali prireikti, augantiems mažiesiems. Vartojimo paskola suteikia galimybę ne tik atnaujinti spintos turinį, bet ir įsigyti didesnius pirkinius, kurie palengvina kiekvieno mūsų kasdienį gyvenimą. Būtina nepamiršti, kad bet koks paskolos tipas yra finansinis įsipareigojimas, kurį reikės laiku vykdyti. Gautas finansavimas šeimai neturi tapti našta ar galvos skausmu, todėl būtina atkreipti dėmesį į gaunamą pajamų kiekį, paskolos sąlygas ir kitus svarbius aspektus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų