REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia, deja, nebus lengva daugeliui. Teks susidurti tiek su finansinėmis, tiek moralinėmis problemomis. Galimos nemalonios situacijos namuose bei artimoje aplinkoje. Labai svarbu saugotis nepažįstamų žmonių.

Savaitės pradžia, deja, nebus lengva daugeliui. Teks susidurti tiek su finansinėmis, tiek moralinėmis problemomis. Galimos nemalonios situacijos namuose bei artimoje aplinkoje. Labai svarbu saugotis nepažįstamų žmonių.

REKLAMA

Avinas

Gana nerami diena. Gali pasirodyti, kad nesiseka kitų žmonių vedžioti už nosies. Peržvelkite senus projektus, įvertinkite bebaigiamus darbus. Kažkuria prasme galite pasijusti nusivylę, apsigavę ar tiesiog išsisėmę.

Tauras

Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, iš jūsų pareikalaus to, kas jiems priklauso. Jeigu tvarkysite finansinius dokumentus, būkite itin atidūs, nes klaidos bus nuostolingos.

Dvyniai

Šiandien į savo pačių moralę, tikslus gali tekti pažvelgti kitu aspektu. Galbūt nepažįstamo žmogaus replika atskleis nesuvoktą tiesą. Galite turėti reikalų su labdara, socialine, sveikatos apsauga.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Regis, visą dieną būsite neramūs, nerasite vietos. Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Venkite konfliktuoti su kolegomis. Pasisaugokite vagių, aferistų ir patys nesukčiaukite.

REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai ieškosite galimybių pasidžiaugti gyvenimo malonumais, lengvu pelnu ar asmeniniu populiarumu. Tačiau dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją.

Mergelė

Geriausiai jausitės, jei šiandien galėsite lindėti savo kiaute ir nebūti už nieką atsakingi. Sunku ką nors pradėti, nuspręsti. Galbūt baiminsitės, kad į viešumą gali iškilti kažkokios paslaptys.

Svarstyklės

Tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves klastingos kitų žmonių replikos, jų nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Ieškokite kompromiso.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galimi kažkokie įvykiai, sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Verslo partneriai gali gundyti jus investuoti į naują veiklą. Labai svarbu gerai suvokti jų ir savo interesus: jie gali būti jums nenaudingi.

Šaulys

Netikėti susitikimai, gauta informacija gali sukelti abejonių. Pasistenkite išsiaiškinti tikruosius jus dominančių žmonių motyvus, pageidavimus. Tikėtina parama, nauda iš socialinės sferos.

Ožiaragis

Šiandien nepatartina imtis neapgalvotų darbų, impulsyviai ir neįprastai elgtis. Tačiau neatidėliokite tų nemalonių reikalų, kuriuos seniai reikėjo atlikti. Juos tvarkydami remkitės sveiku protu.

Vandenis

Seksis megzti naujas pažintis, vilioti priešingą lytį. Verčiau nežaiskite kitų žmonių jausmais, stenkitės atsispirti keistoms pagundoms, aistroms. Kontroliuokite savo vaikus, kad šie neprikrėstų eibių.

Žuvys

Šiandien nesitikėkite atsipalaidavimo. Gali tekti susirūpinti profesiniu įvaizdžiu, kvalifikacija. Su kolegomis, vadovybe vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie jums neduoda ramybės. Suneraminti gali sutrikusi sveikata.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų