REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Moteris lovoje (nuotr. 123rf.com)

Astrologija atskleidžia taip pat ir intymaus gyvenimo paslaptis. Štai ką jūsų Zodiako ženklas sako apie jūsų santykių ir sekso ypatumus, rašoma dailystar.co.uk.

18

Astrologija atskleidžia taip pat ir intymaus gyvenimo paslaptis. Štai ką jūsų Zodiako ženklas sako apie jūsų santykių ir sekso ypatumus, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Manoma, kad Zodiako ženklas gali daug pasakyti apie jūsų asmenybę. Jau yra atskleista, kad tam tikrais mėnesiais gimę žmonės laikomi pačiais protingiausiais.

Neseniai „Lovehoney“ atlikta apklausa parodė, kad Vandeniai lovoje yra labiausiai patenkinti. Taigi, ką dar žvaigždės sako apie jūsų seksualinį gyvenimą?

Avinas: kovo 21 – balandžio 19

Avinai visai nebijo tyrinėti nepadoriosios savo asmenybės dalies. Apklausa atskleidė, kad lovoje jie labiausiai mėgsta nuotykius. Daugelis apklaustųjų pripažino, kad vengia glamonėjimosi ir ilgesnių įžanginių žaidimų. Vietoj to, jiems labiau patinka slapti pasimatymai be jokių nesąmonių ir truputis BDSM žaidimų.

Jautis: balandžio 20 – gegužės 20

Jei esate Jautis, greičiausiai lovoje jums reikia kiek daugiau laiko. Gimusieji nuo balandžio vidurio iki gegužės vidurio mėgsta lovoje niekur neskubėti. Miegamajame iš jų galite tikėtis ilgesnių įžanginių žaidimų ir daugiau lėtų bei jausmingų judesių. „Lovehoney‘ taip pat pastebėjo, kad šis Zodiako ženklas slėptuvėje laiko daugiausiai sekso žaisliukų.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai: gegužės 21 – birželio 21

Dvyniams seksas nebūtinai reiškia meilę. Apklausos dalyviai atskleidė, kad intymūs santykiai jiems yra labiau susiję su geru laiko leidimu. Gimusieji po šiuo Zodiako ženklu yra labiau linkę miegamajame juokauti ir pokštauti. Pasirodo, intymaus gyvenimo paįvairinimui jiems taip pat patinka truputis BDSM.

REKLAMA

Vėžys: birželio 22 – liepos 22

Jausmingas seksas Vėžiams yra būtinybė. Gimusieji nuo birželio vidurio iki liepos vidurio renkasi emocinį ryšį su tais, su kuriais miega. Taip pat manoma, kad jie yra ištikimi, mylintys ir niekada neišduoda.

Liūtas: liepos 23 – rugpjūčio 22

Liūtai daugiau gauna, nei duoda. Šis Zodiako ženklas tiesiog žydi būdamas dėmesio centre – tiek miegamajame, tiek už jo ribų. Jei esate gimę po šiuo Zodiako ženklu, greičiausiai labai mėgstate komplimentus ir ypatingą dėmesį.

Mergelė: rugpjūčio 23 – rugsėjo 23

Mergelės yra gerai žinomos perfekcionistės ir ši savybė tinka taip pat ir jų intymiam gyvenimui. Jos miegamajame vengia sponataniškumo ir staigmenų. Vietoj to, jos mėgsta dėmesį sutelkti į techninius mylėjimosi aspektus. Šis kruopštumu pasižymintis Zodiako ženklas partneriui skirs daugybę laiko ir pastangų.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės: rugsėjo 23 – spalio 23

Svarstyklės puikiai žino, kaip suvilioti savo intereso objektą. Šie laisvai bendraujantys meilužiai dėmesį sutelkia į santykį su antrąja puse. Lovoje jos yra kūrybingos ir padarys viską, kad partneris liktų patenkintas. „Lovehoney“ atskleidė, kad šiems žmonėms labiau už kitus patinka žaismingi pliaukštelėjimai.

Skorpionas: spalio 23 – lapkričio 21

Skorpionų seksualinis apetitas – labai intensyvus, todėl iš jų galite tikėtis dažno sekso. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės taip pat žinomi dėl savo intensyvumo, aistringumo ir paslaptingumo. Kadangi jie yra labai emocionalūs, kartais partnerį mėgsta savintis. Apklausą atlikę sekso žaisliukų pardavėjai pastebėjo, kad Skorpionams miegamajame patinka persirenginėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys: lapkričio 22 – gruodžio 21

Jei esate gimę nuo lapkričio pabaigos iki gruodžio vidurio, greičiausiai esate energingi ir spontaniški. Šis Zodiako ženklas labai mėgsta greitukus, tačiau patenkinti juos lovoje gali būti gan sudėtinga. Jiems lengva vaidinti nepasiekiamus, todėl dažnai juos suvilioti yra labai sunku.

Ožiaragis: gruodžio 22 – sausio 19

Šis Žemės žemės ženklams priklausantis Zodiakas prieš guldamas į lovą tiesiog privalo žinoti, kokiame etape yra jo ir partnerio santykiai. Nors jie nebijo eksperimentuoti, taip pat mėgsta planuoti ir struktūruoti seksualinį gyvenimą. Taip pat žinoma, kad miegamajame jie yra itin romantiški ir aistringi.

REKLAMA

Vandenis: sausio 20 – vasario 18

Manoma, kad Vandeniai lovoje yra spontaniškiausi. Apklausos rezultatai atskleidė, kad jie nebijo eksperimentuoti – labiausiai tikėtina, kad būtent šis Zodiako ženklas miegamajame naudos botagėlius. Dažnas mylėjimasis taip pat labai svarbus gimusiems nuo sausio pabaigos iki vasario vidurio. Vandeniai ne tik mylisi dažniausiai iš visų Zodiako ženklų – jie taip pat yra ištikimiausi meilužiai.

Žuvys: vasario 19 – kovo 20

Žinoma, kad po Žuvų ženklu gimę žmonės yra aistringi ir emocionalūs. Jie dosnūs iš prigimties ir partnerio pasitenkinimas jiems yra svarbesnis už jų pačių. Be to, pasirodo, kad gimusieji nuo vasario vidurio iki kovo 20 dienos miegamajame taip pat mėgsta persirenginėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų